
مرحله نخست ضوابط اجرايي مربوط به توزيع اعتبارات كمكي به سازمانهاي مردمنهاد ابلاغ شد
معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزه با موادمخدر خبر داد: مرحله نخست ضوابط اجرايي مربوط به توزيع اعتبارات كمكي به سازمانهاي مردمنهاد براي اجرا به شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سراسر كشور ابلاغ شد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر؛ بابك دين پرست در جلسه بيست و سوم كميته توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد با تشريح آخرين وضعيت برگزاري اين كميته در استانها گفت: تاكنون ۵۵ جلسه در استانها برگزار شده و ۳۰۶ مصوبه تاكنون از سوي كميتههاي ذيربط استاني به تصويب رسيده است.
وي با اشاره به بررسي روند تهيه و تنظيم سند جامع راهبردي توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد گفت: اين موضوع و ارائه گزارش آخرين اقدامات انجام شده در خصوص اجراي مصوبات بيست و دو جلسه قبل كميته، بررسي روند توزيع اعتبارات سال ۹۱ سمنهاي فعال در عرصه مبارزه با موادمخدر و بازنگري تركيب اعضاي كميته توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد از دستوركارهاي جلسه بيست و سوم اين كميته بود.
اين مقام مسوول در ستاد ابلاغ مرحله نخست ضوابط اجرايي مربوط به توزيع اعتبارات كمكي به سازمانهاي مردمنهاد را به بخشهاي ذيربط در ستاد و شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر ابلاغ و اضافه كرد: بههمين منظور براي تخصيص هدفمند اعتبارات مذكور، فراهم نمودن زمينه نظارت دقيق بر روند مصرف اعتبارات موصوف، ايجاد تحرك بيش از پيش در كميتههاي توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد در سطح كشور و امكان ارزيابي نتايج حاصله؛ اين ضوابط به شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سراسر كشور اعلام شد.
دين پرست تصريح كرد: اين اعتبارات به سازمانهايي كه داراي مجوز قانوني از مراجع ذيصلاح ميباشند تعلق ميگيرد و پرداخت اعتبارات بايستي به تاييد كميته توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد و عنداللزوم شوراهاي فرعي استان برسد.
معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد در خصوص نحوه تشكيل اين كميته يادآورد شد: تشكيل كميته توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد ستاد در راستاي اجراي بند ۹ سياستهاي كلي مبارزه با موادمخدر و افزايش تعامل دستگاههاي اجرايي ذيربط در اين حوزه در جلسه يكصد و بيست و پنجم ستاد مبارزه با موادمخدر به تصويب رسيد.
اين مقام مسوول ادامه داد: از وظايف اين كميته ميتوان به ظرفيت سازي و توسعه مشاركتهاي مردمي با رويكرد اعتقادي-جهادي و علمي در قالب تشكلها و سازمانهاي مردمنهاد، شناسايي حوزههاي آسيبپذير در حيطه تاسيس و ساماندهي مشاركتهاي مردمي، بررسي پيشنهادات جهت توانمندسازي اين سازمانها و بررسي طرحها و برنامههاي تشويقي-حمايتي ستاد مربوط به چگونگي تسهيل و گسترش كمي و كيفي مشاركتهاي مردمي اشاره كرد.
معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ساختار اين كميته و اعضاي تشكيل دهنده آن را وزارت كشور، وزارت اطلاعات، سازمان بهزيستي، سازمان بسيج مستضعفين، نيروي انتظامي، دفتر توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر و نمايندگان پنج سازمان مردمنهاد فعال در عرصه مبارزه با موادمخدر برشمرد.
دينپرست؛ بازنگري سند جامع راهبردي توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد را با لحاظ كردن برنامهها و سياستهاي ستاد يكي از مصوبات جلسه بيست و سوم كميته مذكور عنوان كرد و افزود: الحاق وزارتخانههاي بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و تعاون، كار و رفاه اجتماعي و استفاده از دو تشكل فرهنگي پيشگيري و سه تشكل درماني در تركيب جديد اعضاي كميته از مصوبات ديگر اين جلسه بود.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۱/۸/۲۹