• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
12

جرم ۵۲ درصدی زندانی‌های گیلان مواد مخدر است

  • کد خبر : 17454
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه بیش از هشت هزار نفر در زندان‌های این استان هستند، گفت: جرم ۵۲ درصد آنها مواد مخدر است. به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، احمد سیاوش‌پور عصر امروز در نشست ستاد مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه اقدام‌هایی که باجدیت در بحث مقابله با مواد مخدر […]

رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه بیش از هشت هزار نفر در زندان‌های این استان هستند، گفت: جرم ۵۲ درصد آنها مواد مخدر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، احمد سیاوش‌پور عصر امروز در نشست ستاد مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه اقدام‌هایی که باجدیت در بحث مقابله با مواد مخدر صورت گرفته کافی نیست، اظهار کرد: وزیر کشور نیز به صورت جدی پیگیر مسئله است.

وی با برآورد بازه زمانی ۱۰ ساله از وضعیت مواد مخدر تصریح کرد: آنچه در دستگاه قضایی در این زمینه مشاهده می‌شود اجتناب‌ناپذیر است.

رئیس کل دادگستری گیلان ادامه داد: با وجود تمام اقدام‌ها، شجاعانه و صادقانه بپذیریم که در بحث پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و کاهش این معضل بزرگ موفق نبودیم زیرا اراده کافی در عمق و مسئولان جامعه وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در طول تاریخ بیماری‌های مسری مختلف وارد کشور شد که همه برای مبارزه با آنها بسیج شدند، افزود: مبارزه با مواد مخدر نیز جزو ماموریت‌های مهم است و اگر در سال تشکیلات فرهنگی اجتماعی تنها دو سوم وقت خود را صرف این کار می‌کردند نتیجه‌بخش می‌شد.

سیاوش‌پور شدیدترین مجازات را اعدام خواند و گفت: ابعاد اعدام یک پدر برای خانواده به لحاظ اقتصادی و… زیان‌آور است بنابراین باید به معضل اعتیاد توجه شود.

وی وضعیت اعتیاد در روستاها را تاسف‌آور خواند و یادآور شد: اکنون ۸ هزار و ۳۰۰ نفر در زندان‌های گیلان زندانی هستند که ۵۲ درصد این افراد را مواد مخدری‌ها تشکیل می‌دهند.

رئیس کل دادگستری گیلان اضافه کرد: از تعداد آمار مذکور حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر احکام حبس ابد و یا اعدام دارند و بقیه حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر زندانی نیز افرادی با تکرار جرم هستند که ۳۰ درصد را شامل می‌شود.

وی با تصریح بر اینکه افراد مذکور قشر آلوده جامعه از نظر اشتغال و بیماری‌های روانی هستند، خاطرنشان کرد: اینها مشکل فرهنگی، جسمی، روانی، اقتصادی، اشتغال و گرفتاری‌های مختلف دارند و از ضعیف‌ترین قشر جامعه هستند.

سیاوش‌پور در پایان متذکر شد: اگر هر کدام از دستگاه‌ها به طور متوسط روی افراد مذکور کار کنند ۳۰ درصد زندانی‌های برگشتی‌ کاهش می‌یابد.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۲٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=17454

برچسب ها