دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گفت: آسيبهاي ناشي از سوء مصرف مواد مخدر به قدري گسترده هستند كه تنها زندگي فرد و آيندهي او را تحت تاثير قرار نميدهد بلكه سلامت و موفقيت نسلهاي آينده و امنيت كشور را با تهديد مواجه ميسازد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي، ابراهيم قرباني در اختتاميه چهارمين جشنواره دانش آموزي نوجوان سالم كه در تالار حافظ بجنورد برگزار شد، بيان كرد: نوجواني به دوراني از رشد اطلاق ميشود كه بين كودكي و بزرگسالي است و اين دوره بدليل مبهم بودن به دوره انتقال و دوره برانگيختكي و دگرگوني عميق در تمامي جنبههاي وجودي انسان تلقي ميشود.
وي افزود: اين دوره با تحولات و تغييرات سريع جسماني، فكري، رفتاري و… همراه است و اين تحولات هر چند به رشد طبيعي نوجوان كمك ميكند ولي ميتواند تاثيرات عميقي بر سلامت و رفتارهاي آسيبزا و پرخطر داشته باشد كه همين رفتارهاي پرخطر در دوره نوجواني ميتواند عواقب و پيامدهاي ناگواري ايجاد كند. يكي از اين پيامدها وآسيبها سوء مصرف ناشي از مواد مخدر است. پيامدها وآسيبهاي ناشي از سوء مصرف مواد مخدر به قدري گسترده هستند كه تنها زندگي فرد و آيندهي او را تحت تاثير قرار نميدهد بلكه سلامت و موفقيت نسلهاي آينده و امنيت كشور را با تهديد مواجه ميسازد.
دبير شوراي هماهنگي خراسان شمالي ادامه داد: نيازبه برقراري روابط سالم با ديگران و ايجاد دوستي از جمله نيازهاي انساني است و روابط نزديك و صميمانه با ديگران بخش مهمي از زندگي ما را تشكيل ميدهد اما اين روابط ممكن است سالم يا ناسالم باشد كه تشخيص سالم يا ناسالم بودن آن بر عهده فرد است، به همين منظور افراد بخصوص شما جوانان بايد مهارتهاي لازم را داشته باشيد كه يكي از آن مهارتها، مهارتهاي جراتمندي و امتناع است، اين مهارت مثل يك سئوال چهارجوابي است اگر افراد شناخت خوب و مهارت داشته باشند، ميتوانند پاسخ صحيح را انتخاب كنند. اگر مطالعه لازم نداشتند و مهارت مقابلهاي را ندانند قطعنا پاسخ ناصحيح را انتخاب و ناموفق خواهند بود.
ابراهيمي خطاب به نوجوانان گفت: بعد از كسب مهارت، خودتان بايد تلاش كنيد تا در دام آسيبهاي احتمالي گرفتار نشويد. اگر دوران نوجواني مديريت نشود و از آن غفلت شود ميتواند منجر به بروز آسيبهاي اجتماعي در آينده شود.
وي ادامه داد: در آموزش و پرورش نيز تعليم و تربيت نوجوان و آمادگي براي آينده جامعه بايستي در كنار هم آموزش داده شود. مهارت هاي زندگي، اجتماعي و مقابله اي و مهارت هاي جرأت مندي نيز از جمله آموزشهاي ضروري در آموزش و پرورش است.
گفتني است، نزديك به ۲۰۰۰ اثر در بخش هاي مختلف به دبيرخانه جشنواره ارسال و به نفرات برگزيده در بخشهاي مختلف نقاشي، روزنامه ديواري، فيلم، مقاله و عكس جوايزي به همراه لوح تقدير تقديم شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي۹۴٫۰۲٫۰۹