ا
ستاندار سمنان از فرمانداران شهرستانهای هشتگانه این استان خواست تمامی فضاهای اداری بلااستفاده را شناسایی شده خود را در اختیار بهزیستی و مراکز ترک اعتیاد قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه سمنان، محمد وکیلی در جلسه شورای هماهنگی موادمخدر استان اظهارکرد: به منظور پاکسازی شهرها و اماکن مخروبه بلااستفاده در جادههای مواصلاتی موضوع در شورای تامین استان مطرح و پس از صدور مجوزهای لازم، این اماکن تخریب یا حصارکشی شود.
وی بر توجه جدی به منظور اشتغال بهبودیافتگان موادمخدر تاکید کرد و افزود: اشتغال از بازگشت و به دام افتادن دوباره معتادان جلوگیری میکند.
وکیلی با اشاره به ضرورت همکاری دستگاههای مسئول در خصوص وضعیت این قشر آسیبدیده خاطرنشان کرد: انتظار میرود آموزش فنی و حرفهای، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بویژه سازمان بهزیستی با استفاده از همه ظرفیتها برای اشتغال بهبودیافتگان اقدامات لازم را انجام دهد.
استاندار سمنان با اشاره به اجرای طرح مبارزه با خردهفروشان و جمعآوری معتادان از سطح شهرها در ایام پایانی سال اظهارکرد: با اجرای این طرح در تعطیلات نوروزی، امنیت اجتماعی استان ارتقا یافته و بخشی از مطالبات مردم اجرایی شد. ضمن اینکه در این زمینه همه دستگاهها و بویژه شهرداریها باید کمکهای اعتباری و فرهنگی لازم را انجام دهند.
وی گفت: فرمانداران باید کلیه فضاهای اداری بلااستفاده را شناسایی و در اختیار بهزیستی و مراکز ترکاعتیاد قرار گیرد.همچنین جهت پاکسازی شهرها و حتی اماکن مخروبه بلااستفاده در جادههای مواصلاتی موضوع در شورای تامین استان مطرح و پس از صدور مجوزهای لازم، این اماکن تخریب یا حصارکشی شود.
وی با جدی خواندن معضل اعتیاد در جامعه تصریحکرد: این معضل اجتماعی باعث متلاشیشدن کانون خانوادههای زیادی شده است. همه ما باید در این زمینه احساس مسئولیت کرده و به وظایف خود عمل کنیم.
در ادامه حمیدرضا محمدیان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان به بیان گزارشی از برگزاری جلسات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در سال ۹۳ پرداخت و گفت: در سال ۹۳ هشت جلسه شورای هماهنگی برگزار شده که نسبت به پارسال ۱۰۰ درصد افزایش داشته است. ضمن اینکه ۶۰ مصوبه از مجموع ۷۳ مصوبه این شورا بصورت کامل اجرایی شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان از در حال پیگیر بودن، هفت مصوبه و عدم اجرای شش مصوبه این شورا در سال گذشته خبرداد و یادآوری کرد: مهمترین آنها عدم اختصاص ۱۰ درصد بودجه فرهنگی اجرای سند جامع پیشگیری از اعتیاد، عدم ارائه اسناد هزینه مثبته از سوی دستگاههایی که به آنها اعتبار تخصیص یافته، عدم تحقق اختصاص ۱۰ درصد بودجه فرهنگی شهرداریها بوده که امیدواریم در سال جدید با همکاری کلیه دستگاهها و با همدلی گامی برای مبارزه با موادمخدر برداریم.
منبع خبر: ايسنا ۹۴٫۰۲٫۰۱