رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با ارائه آماري از کشفيات سال گذشته گفت: در سال ۹۳ کل کشفيات کشور ۴۶۰ تن بوده که ۹۵ تن آنها توسط ناجا در کرمان کشف شده است.
به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ “محمدرضا پرواز” در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان تصريح کرد: زحمات شبانه روزي پرسنل ناجا سبب شد تا کرمان در بحث کشفيات مواد مخدر، رتبه اول را داشته باشد و بعد از آن استان هاي هرمزگان با ۶۸ تن و سيستان و بلوچستان با ۶۰ تن قرار دارند.
پرواز خاطرنشان کرد: کشفيات ناجا و ساير دستگاههاي مرتبط در استان در سال گذشته ۱۰۷ تن بوده که ۱۳ تن آن مربوط به شهرستان کرمان بود و ترياک با حدود ۸۹ تن بيشترين رقم را در اين زمينه داشته است.
وي با مقايسه آمار کشفيات سال ۹۲ و ۹۳ اظهار کرد: در سال گذشته ۹ درصد افزايش کشف را نسبت به سال ۹۲ شاهد بوديم، همچنين در مجموع ۹ هزار و ۶۲۰ نفر از قاچاقچيان و توزيع کنندگان مواد مخدر در سال ۹۳ دستگير و به مراجع قضائي معرفي شدند که ۱۶۲ نفر از آنها را اتباع بيگانه تشکيل ميداد.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان به تشريح اولويتهاي کاري سال ۹۴ پرداخت و افزود: کاهش سرقتها، مبارزه با خرده فروشان، تشديد مبارزه با گروههاي مسلح و وارد كنندگان مواد مخدر و مواد مخدر صنعتي از اولويتهاي کاري ما در سال جاري خواهد بود.
وي تعداد عمليات انجام شده در سال ۹۳ در زمينه مقابله با قاچاقچيان و عرضه کنندگان مواد مخدر استان را ۳۳ مورد اعلام کرد و افزود : ۲۷ مورد درگيري مسلحانه داشتيم که نسبت به سال ۹۲ رشد ۱۷ درصدي را نشان ميدهد، همچنين ۲۱ نفر از اشرار در درگيريها به هلاکت رسيدند و ۶ نفر زخمي و دستگير و ۹۳ باند توزيع مواد مخدر منهدم شدند.
پرواز با بيان اينکه در سال گذشته چهارنفر از پرسنل خدوم ناجا جان خود را از دست دادهاند، گفت: در اين درگيريها چهار شهيد تقديم امنيت و آرامش استان شد و با اين وجود گسترش فعاليتهاي اطلاعاتي، اجراي مانورهاي سراسري، توسعه گستره اطلاعاتي در حاشيه کوير، تامين تجهيزات سخت افزاري و … در دستور کار ما قرار دارد.
کسب رتبه نخست كشف كشوري توسط پليس كرمان ، ۹۵ تن طي سال گذشته

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با ارائه آماري از کشفيات سال گذشته گفت: در سال ۹۳ کل کشفيات کشور ۴۶۰ تن بوده که ۹۵ تن آنها توسط ناجا در کرمان کشف شده است. به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ “محمدرضا پرواز” در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان تصريح کرد: […]
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=16905
- ارسال توسط : سیدین
- 220 بازدید
- بدون دیدگاه