• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
8

كمك بهزيستي و كميته امداد به اشتغال سالانه ۲۵ هزار بهبوديافته

  • کد خبر : 1676
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۷

معاون توسعه كارآفريني و اشتغال وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي در نخستين جلسه كميته اشتغال و توانمندسازي بهبوديافتگان گفت: بهزيستي و كميته امداد موظفند به ترتيب ۱۵ و ۱۰ هزار نفر از مجموع ۲۵ هزار بهبوديافتگان آموزش‌ديده در سازمان فني و حرفه‌‌اي را وارد چرخه اشتغال كنند.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد […]

معاون توسعه كارآفريني و اشتغال وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي در نخستين جلسه كميته اشتغال و توانمندسازي بهبوديافتگان گفت: بهزيستي و كميته امداد موظفند به ترتيب ۱۵ و ۱۰ هزار نفر از مجموع ۲۵ هزار بهبوديافتگان آموزش‌ديده در سازمان فني و حرفه‌‌اي را وارد چرخه اشتغال كنند.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس علي اكبر لبافي امروز در اين جلسه كه در محل ستاد برگزار شد، گفت: كشور ما در حوزه اشتغال و سرمايه‌گذاري در شرايط خاصي قرار دارد و نرخ مشارکت اقتصادی از سي و هفت و هفت دهم درصد و نرخ بیکاری دوازده و دو دهم درصد است و مجموع ۲ ميليون و ۹۰۰ هزار بيكار در كشور وجود دارد.

وي افزود: يكي از راهكارهاي دولت در بحث اشتغالزايي در كشور، ايجاد بنگاه‌هاي اقتصادي بود و كارهاي خوبي نيز انجام شد، همچنين ايجاد مشاغل خرد و خانگي و معافيت حق بيمه كارفرما نيز از ديگر راهكارهاي دولت در اين خصوص بود.

معاون وزارت تعاون ادامه داد: بحث اشتغال بهبوديافتگان و تشكيل كميته مربوطه بسيار مهم است و لازم است اقدامات مربوطه اجرايي شوند اما در ابتدا بايد جامعه هدف و ظرفيت‌ هر يك از دستگاه‌ها مشخص شوند، مزيت‌ها ايجاد شوند در غير اينصورت نخواهيم توانست كاري كنيم.
لبافي افزود: بنگاه اقتصادي براي جذب افراد بايد مزيت داشته باشد، و اقداماتي كه انجام مي‌شوند بايد حمايتي باشند و دستگاه‌هاي مسوول نيز بايد كمك كنند.

وي گفت: عامل اصلي در كمك به ستاد در اين حوزه، سيستم بانكي است و همچنين بانك مركزي و صنعت معدن و تجارت مي‌توانند نقش مهمي در اين كميته داشته باشند.

وي با تاكيد بر اينكه اگر همه وارد ميدان كار شوند و ايجاد مزيت كنند مي‌توانيم تغييراتي را ايجاد كنيم گفت: با استفاده از بخشي از منابع قرض‌الحسنه‌اي كه در اختيار داريم مي‌توانيم تغييرات اساسي را در اين بحث ايجاد كنيم.

لبافي همچنين با اشاره به آموزش سالانه ۲۵ هزار نفر از بهبوديافتگان توسط سازمان فني و حرفه اي گفت: اين آموزش‌ها بايد بر حسب نياز كشور و بررسي‌هاي استاني ارائه شوند و پس از آموزش نيز، بهزيستي و كميته امداد امام خميني (ره) موظفند به ترتيب ۱۵ هزار و ۱۰ هزار نفر از اين افراد را به چرخه اشتغال وارد كنند.

وي ادامه داد: اعتبار مورد نظر در اين خصوص نيز از محل اعتبارات خود دستگاه‌هاي مربوطه و تصويب‌نامه هيات وزيران در سال ۹۰ مبني بر اختصاص ۵ درصد از بودجه اشتغال كشور تامين خواهد شد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۲/۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1676

برچسب ها