معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: فرهنگسازیِ استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت مردمی در حوزه مبارزه با اعتیاد و حمایتهای خانوادههای افراد بهبودیافته کار پرشتابی است که نیازمند تلاش مستمر، پیگیری مداوم و همافزایی همه دستگاههای فرهنگی استان است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، دکتر علیرضا یونسی پیش از ظهر امروز در جلسه توسعه مشارکت سازمانهای مردمنهاد و خیرین در امر مبارزه با مواد مخدر که در استانداری مازندران برگزار شد، اظهار داشت: بهرهگیری از ظرفیت خیرین در جهت حمایت از خانوادههای معتادین و بهبودیافتگان امری مهم و اثرگذاری است که گستردگی و عمق اقدامات این حوزه مسئولیت سنگینی بر دوش متولیان امر میگذارد.
وی افزود: باید در این حوزه به نحوی برنامهریزی و عمل شود تا اعتماد مردم نسبت به انجام کارهای خیر در حوزه مبارزه با اعتیاد جلب و تقویت شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: همه مردم در قبال یکدیگر وظیفه دارند و اگر کسی با وجود توانایی و استطاعت نسبت به گره گشایی کار مردم نیازمند کوتاهی کند در نزد وجدان خود باید پاسخگو باشد.
یونسی با اشاره به اینکه مسئولین نظام در برابر مشکلات و نیازهای مردم در حد بضاعت و توان، مقررات و امکانات باید تلاش صادقانه انجام دهند افزود: اساسیترین وظیفه ما در جهت فراهم کردن آرامش، آسایش و کاهش آسیبپذیریهای اجتماعی در حوزههای مختلف است.
وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت خانه خیرین در امر پیشگیری و درمان اعتیاد و راهاندازی آن در شهرستانها ادامه داد: زمینهسازی اسکان خانوادههای معتادین، معدومین و محکومین حوزه مواد مخدر، تهیه مسکن، ایجاد اشتغال، حمایت از خانوادههای معتادین، فراهم كردن زمینه سرپرستی کودکانی که والدین معتاد یا والدین زندانی دارند و توجه به ادامه تحصیل آنها از جمله اهداف راه اندازی مجمع خیرین اعتیاد است.
جانشین رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به شکلگیری مجمع خیرین و نقش افزایش اعتماد عمومی در جلب مشارکتها ابراز داشت: مجمع خیرین باید متشکل از افراد ذیصلاحی باشد که مورد وثوق مردم هستند.
یونسی اظهار داشت: فرد بهبودیافته از اعتیاد دست به کار مهمی زده و جامعه باید او را بپذیرد و از خانوادهاش حمایت کند که اطلاعرسانی این موارد از ضروریات است.
وی فرهنگسازی استفاده از ظرفیت خیرین در حوزه اعتیاد را کار پرشتابی دانست که نیاز به تلاش مستمر و مداوم دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، جهت فعالسازی خانه خیرین بر لزوم ورود متولی واحد در این زمینه تاکید کرد و گفت: پس از این مرحله، شناسایی مجموعه خیرین فعال و غیر فعال در دستور کار قرار گیرد و برای شتاب فعالیتها برنامهریزی مدون انجام ميشود.
یونسی استفاده از ظرفیت مجامع خیرین مدرسهساز، کتابخانهساز، سلامت و… در بحث اعتیاد و شناسایی تک چهرههای خیرین اعتیاد را از راهکارهای موثر در جلب توسعه مشارکتها عنوان کرد.
وی، همچنین بر لزوم همکاری و همراهی دستگاههای فرهنگی استان در امر نهادینه کردن و فرهنگسازی توسعه مشارکت خیرین اعتیاد تاکید کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، در ادامه تهیه بستههای آموزشی و تبلیغی برای شهروندان راهکاری در راستای افزایش جذب مشارکت مردمی عنوان کرد.
یونسی افزود: استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی چون وایبر، واتسآپ و.. در امر آموزش شهروندان و تبليغات نیز از جمله مواردی است که میتواند در این امر موثر باشد.
وی در پایان ابراز داشت: در راستای اجتماعی کردن امر پیشگیری از مواد مخدر لازم است مردم در بخش مواد مخدر با نگاه درماننگری وارد شوند تا مشکلات این بخش به صورت مردمی حل شود.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۴٫۰۱٫۲۵