وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در سال گذشته، ۵۵۵ تن موادمخدر کشف شد که رقم بالایی است.
رحمانی فضلی در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره اقدامات وزارت کشور در مقابله با معتادان ولگرد و کشف موادمخدر افزود: باید مجموعه کارهای اطلاعاتی و عملیاتی انجام شود و با افرادی که مسلح، مجهز و سازمان دهی شده هستند برخورد شود تا بتوانیم این مقدار موادمخدر را کشف کنیم.
وی با بیان اینکه از همه کسانی که در این حوزه اعم از نیروی انتظامی، نیروهای امنیتی و همه کسانی که در این حوزه فعال هستند تشکر می کنم، گفت: حدود ۳۳۰ هزار نفر بازداشت شده اند که خرده فروش، معتاد و قاچاق فروش هستند.
رحمانی فضلی افزود: سیاست های ما در سال قبل این بود که خرده فروشان را از کف خیابان ها جمع و معتادان متجاهر را جمع آوری کنیم.
وی ادامه داد: از وقتی ستاد مبارزه با موادمخدر را تحویل گرفتم کل ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر در تهران کمتر از ۵۰۰ نفر بود اما ما برای ۱۰ هزار نفر سازماندهی و فضا ایجاد و در این خصوص از بخش های خصوصی و بخش های مختلف استفاده کردیم.
وزیر کشور گفت: در ایام عید توانستیم دو هزار تا دو هزار و ۵۰۰ نفر را جمع آوری کنیم که طبق آمارها بیش از ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش سرقت داشتیم.
رحمانی فضلی افزود: یک ساختمان با بیش از سه هزار نفر ظرفیت آماده و تحویل قوه قضائیه شد تا خود قوه قضائیه آن را تجهیز کند.
وی گفت: در حوزه مقابله نیز اولویت ما سه تا چهار استان خواهد بود که در این خصوص اولویت بندی کرده ایم و سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد از جمله آن هستند و در بحث خروجی نیز آذربایجان غربی جزو اولویت هاست و همه امکانات نیروها را در این استانها تجهیز کردیم تا بتوانیم با جدیت بحث مقابله را ادامه دهیم.
وزیر کشور ادامه داد: در بحث جمع آوری معتادان نیز اولویت ما متجاهرین و خرده فروشان است تا بتوانیم به حد مطلوبی آنها را جمع آوری کنیم و اماکنی را در آذربایجان غربی و شرقی، خراسان و مازندران برای این کار آماده کردیم تا انشاء الله امسال سال موفقیت آمیزی باشد.
رحمانی فضلی گفت: در بحث صیانت نیز ایجاد اشتغال و آماده سازی فرهنگی خانواده ها در امسال اقدامات خوبی انجام خواهد شد.
منبع خبر: واحد مركزي خبر ۹۴٫۰۱٫۲۴