جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: حدود یک دهم جمعیت معتادان کشور در خراسان رضوی هستند که با آنها برخورد قانونی میشود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرخراسان رضوی، ماشاءاله صادقی در بازدید از خبرگزاری تسنیم در مشهد اظهار کرد: اگر خبرگزاریها رسالت خود را در ارتباط با اطلاع رسانی در زمینه مصرف مواد مخدر و پیامدهای مخرب این عامل به درستی انجام دهند بسیاری از مشکلات در زمینه مواد مخدر حل میشود زیرا یکی از اصلیترین دلایل گرایش به این مواد نداشتن اطلاع کافی و ناآگاهی در این زمینه است.
صادقی با اشاره به اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در سال ۸۹ تصریح کرد: از آن سال به بعد براساس استراتژی تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالي) فعالیت در حوزه مبارزه با مواد مخدر به دو بخش مبارزه با قاچاقچیان و رسیدگی به مسئله اعتیاد و معتادان تقسیم شده است.
صادقی خاطرنشان کرد: همچنين از سال ۸۹ به بعد بر اساس اصلاحیهای که بر قانون مبارزه با مواد مخدر نوشته شد و به تأئید مجمع تشخیص مصلح نظام نیز رسید و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر شدت بیشتری پیدا کرد به طوری که امروز مرزها تا حدود زیادی کنترل شده است.
جانشین دبیر شورای هماهنگی استان افزود: براساس تعریف قانون معتاد مجرم نیست به شرط این که برای درمان خود اقدام کند، ماده ۱۵ از قانون مبارزه با مواد مخدر میگوید معتاد باید خود را درمان کند و ماده ۱۶ تأکید دارد که دولت موظف است مراکز درمانی برای معتادان در سطح شهرها ایجاد کند.
صادقی با اشاره به تأکیدات رهبری درباره جلوگیری از گسترش مصرف مواد مخدر تصریح کرد: اجرای طرح تشدید مقابله تا جایی پیش رفته است که امروز در مجموع حدود ۴۰۰ هزار قاچاقچی و مواد فروش خرده و عمده فروش در سطح کشور داریم که به شدت با آنها برخورد میکنیم.
وی از وجود یک میلیون و ۳۰۰ هزار معتاد تفننی و حرفهای در کشور خبر داد و اظهار کرد: حدود یک دهم از جمعیت کل معتادان کشور در خراسان رضوی هستند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرخراسان رضوی۹۴٫۰۱٫۱۶