یک روانپزشک:
درمان اعتیاد با متادون، افسردگی معتادان را کاهش می دهد
تهران – یک روانپزشک و پژوهشگر اعتیاد گفت: درمان اعتیاد با متادون در کاهش شدت افسردگی معتادانی که ترک مصرف مواد مخدر دارند، موثر است.
ˈ محمد حسین غلامی ˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا ، افزود: متادون یکی از درمان های جایگزین در ترک اعتیاد به مواد مخدر است که می تواند از بروز عوارض روانی ناشی از ترک پیشگیری کند.
وی اظهار داشت: تجویز متادون برای معتادان به مواد مخدر با اهداف دسترسی به ماده ای خوراکی، کاهش اعتیاد تزریقی، بیماری های عفونی و کاهش ارتباط معتاد با توزیع کنندگان مواد مخدر و کم شدن میزان بزهکاری در جامعه صورت می گیرد.
غلامی ادامه داد: معتادانی که درمان با متادون را شروع می کنند، سرخوشی و آرامشی را احساس می کنند که در میان همه داروهای شبه افیونی مشترک است.
وی با بیان اینکه درمان با متادون بر تفکر آنها تاثیری ندارد، گفت: متادون همچنین از تاثیر هروئین و سایر شبه افیونی ها ممانعت می کند و بدین ترتیب اثر این داروها را کاهش می دهد.
این روانپزشک، تعریق، یبوست و افزایش وزن را از عوارض جانبی متادون دانست و افزود: زمانی که متادون طبق تجویز پزشک دریافت می شود، بسیار بی خطر بوده و آسیبی به اعضای داخلی و یا قدرت تفکر وارد نمی کند، حتی اگر برای سال ها به طور روزانه مصرف شود.
منبع خبر: ايرنا ۹۱/۸/۲۸