معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه روح مقابله با پدیده شوم مواد مخدر باید در جان مردم رسوخ کند و همه مردم پای کار باشند، گفت: اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر از الویتهای برنامههای سال ۹۴ استان است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران، دکتر علی یونسی در نشست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران که به میزبانی فرمانداری محمودآباد در محل سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد با بیان اینکه اقدامات حوزههای مختلف مبارزه با مواد مخدر در سالجاری نسبت به سال ۹۲ دستاوردهای خوبی داشته است خاطر نشان کرد: در بحث پاکسازی و حذف مناطق آلوده استان از عباس آباد نکاء تا شهرهای غربی استان اقدامات گستردهای انجام شد که البته کار سختی بوده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، ادامه داد: مناطق آلوده استان به تدریج شکل گرفت و در گذر زمان برخوردهای ریشه ای در جهت پاکسازی آن صورت نگرفت بود.
یونسی افزود: با توجه به ظرفیتهای شهرستانهای استان و با برنامهریزی انجام شده و همکاری بیش از ۱۸ دستگاه استان ۳۰ محله آلوده استان پاکسازی و بهسازی و ساماندهی در این محلات به نحو شایستهای انجام شد.
وی متذکر شد: اکنون به جرات میتوان گفت در مازندران هیچ محله آلودهای بر طبق شاخصهای تعریف شده وجود ندارد .
این مسئول ضمن تاکید به دبیران، دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، درباره نظارت، کنترل و مراقبت از مناطق پاکسازی شده تصریح کرد: با افزایش مراقبتها در این محلات از برگشت مجدد به حالت اول جلوگیری شود.
یونسی افزود: همچنان در برخی محلات نیروهای انتظامی مستقر هستند و کار کنترل و نظارت را بر عهده دارند. در ۹ ماهه اول سال ۹۳ شبکههای زیادی شناسایی و بیش از ۳ هزار تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.
وي با بیان اینکه در حوزه مواد مخدر صنعتی سرشبکه ها و کارگاه هایی کشف شد، اظهار داشت: اگر چه در بخشهای مختلف مبارزه با مواد مخدر در مازندران اقدامات مطلوبی صورت گرفت ولی در حوزه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مشاهده می شود هنوز خانواده و جامعه پای کار نیامده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران یونسی ادامه داد: باید روح مقابله با این پدیده شوم در جان مردم رسوخ کند و همه مردم در این رویکرد پای کار باشند.
يونسي اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر را از اولویتهای سال ۹۴ عنوان کرد و از دبیران دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران خواست تا برای اين امر از پيشنهادات اندیشمندان، صاحبنظرانی که با این موضوع سر و کار داشتند، استفاده کنند.
وي افزود: دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستانهای استان مازندران تا اواخر فروردین ماه فرصت دارند طرحهای خود را در راستای مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر به دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران تحویل دهند.
وی یادآور شد : هرچه قدمهای ما در حوزه مردمی کردن مبارزه با مواد موثرتر باشد آسیب های اجتماعی جامعه نیز کمتر خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، اظهار داشت: کارهای سنتی سالهای گذشته نتوانست از پدیده شوم مصرف مواد در جامعه جلوگیری کند و این در حالی است که این پدیده شوم در جامعه جان دارد و حرکت می کند.
وی، ادامه داد: بايد آن دسته از خانواده هایی که نسبت به اعتیاد فرزندان، همسران و بستگان خود بیتوجه هستند را حساس کنیم تا به این موضوع بی توجه و بی اعتنا و سطحینگر نباشند.
این مسوول در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حضور، توقف، بکارگیری و ازدواج افاغنه بدون اقامت قانونی ممنوع است و بکارگیری از افاغنه بایستی بر طبق ساز و کار قانونی باشد.
یونسی با بیان اینکه در سال آتی باید تلاش شود تحت هیچ شرایط مناطق آلوده در استان شکل نگیرد، گفت: نصب دوربین در مناطق پاکسازی شده جهت کنترل رفت و آمدها و استقرار نیروی انتظامی در یک محل ثابت در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: در حوزه مراقبت امنیتی معیار ما امنیت نرم است و نصب دوربین در مستندسازی تخلفات نقش موثری دارد.
یونسی در پایان از دبیران شورای هماهنگی شهرستانهای استان خواست در امر مقابله با مواد مخدر از ظرفیتهای روحانیون، دانشجویان، اساتید و … استفاده شود..
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۳٫۱۲٫۲۶