• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
17

کمیته نظارت بر سازمان‌هاي مردم‌نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر راه‌اندازی مي‌شود

  • کد خبر : 16242
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۱

دبیر کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی سازمانهای مردم نهاد استان مازندران راه اندازی کمیته نظارت بر سمن‌های حوزه اعتیاد را ضروری دانست و افزود: در سال آتی با تشکیل این کمیته نظارت از سوی خود سمن‌های صورت می گیرد.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، محمد حسین‌زاده، در جلسه مشترک […]

دبیر کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی سازمانهای مردم نهاد استان مازندران راه اندازی کمیته نظارت بر سمن‌های حوزه اعتیاد را ضروری دانست و افزود: در سال آتی با تشکیل این کمیته نظارت از سوی خود سمن‌های صورت می گیرد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، محمد حسین‌زاده، در جلسه مشترک کمیته فرهنگی و پیشگیری و توسعه مشارکت‌های مردمی اين شورا که در محل سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی مازندران برگزار شد، گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه اعتیاد استان پس از پاکسازی و ساماندهی مناطق آلوده استان در مناطق آسیب‌خیز جهت حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده حضور موثر و پر رنگی داشتند.

دبیر کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی سازمانهای مردم نهاد استان مازندران، با ضروری دانستن کارگاه آموزشی برای سمن‌ها گفت: در این راستا در سالجاری ۱۸ کارگاه آموزشی برگزار شد که هدف از برگزاری آن تربیت کادر متخصص توسط مدیران و کارشناسان سازمان‌های مردم‌نهاد جهت تسهیلگری و آموزش خانواده ها و جوانان بوده است.

حسین زاده، راه‌اندازی کمیته نظارت بر سمن های حوزه اعتیاد را ضروری دانست و افزود: در سال آتی با تشکیل این کمیته نظارت از سوی خود سمن‌های صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر باید به مدیران استانی و شهرستانیشناسانده شود و در این راستا برگزاری جلسات کمیته‌های تخصصی توسعه مشارکت‌های مردمی در شهرستان‌ها ضروری است.

دبیر کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان‌های مردم‌نهاد استان مازندران، در ادامه با اشاره به اهمیت بحث اعتماد اجتماعی و استفاده از ظرفیت سمن‌ها گفت: دولت می‌تواند در ایجاد اعتماد و حفظ سرمایه اجتماعی نقش و موثری ایفا کند.

حسین زاده، در بخش دیگری از سخنان خود، نقش گروه‌های مختلف سازمانهای مردم نهاد از جمله سمن‌های فرهنگی و پیشگیری و درمانی و انجمن‌های نارانان وNA را در تکمیل مراحل درمان معتادین و انجام برنامه های پیشگیری از اعتیاد مهم عنوان و بر حمایت از انجمن نارانان و NA تاکید کرد.

دبیر کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی سازمان‌های مردم‌نهاد استان مازندران، با تاکید بر ضروری دانستن ثبت تجربیات حوزه درمان اعتیاد اظهار داشت: با همکاری مشترک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان و ستاد مبارزه با مواد مخدر پورتال ثبت تجربیات اشخاص حقیقی و حقوقی به آدرس www.ganjine.org راه‌اندازی شد. در این پورتال تجارب موفق سازمان‌های مردم نهاد مستندسازی و ثبت می شود.

در سال ۹۳ ثبت سازمانهای مردم نهاد در سال‌جاري ۳۰۰ درصد افزایش داشته است
همچنين شادمان، مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات فرهنگی و پیشگیری انجام شده سال جاری در حوزه مواد مخدر اظهار داشت: اقدامات کمیته‌های فرهنگی و سازمان‌های مردم نهاد در سال‌جاری قابل دفاع است.

وي اصحاب رسانه را بازوان جدی و توانمند کمیته‌های فرهنگی دانست و گفت: اصحاب رسانه همکاران بی نام و نشان ما در حوزه های فرهنگی و اجتماعی هستند.

شادمان با بیان اینکه سیاست دولت يازدهم تدبیر و امید تقویت جدی سازمان‌های مردم‌نهاد است ابراز داشت: با مشارکت استانداری و دبیرخانه ستاد اقدامات موثری در حوزه پاکسازی و حذف مناطق آلوده استان انجام شد و این مناطق اکنون به مرحله آسیب پذیری رسیده است.

وی افزود: افرادی که در مناطق پاکسازی شده زندگی می کنند شرایط آسیب پذیری را دارند که بایستی با اقدامات فرهنگی مناسب و موثر این مناطق از مرحله آسیب خارج شده و به حالت عادی برسند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران، در ادامه نقش سازمانهای مردم نهاد را در عادی سازی مناطق اسیب دیده ضروری دانست و گفت: در سال جاری تلاش کردیم همه موانع مربوط به ثبت سازمانهای مردم نهاد را تسهیل کنیم که در این راستا ۳۰۰ درصد ثبت سازمانهای مردم نهاد در سال ۹۳ افزایش داشته است.

شادمان ادامه داد: در سال ۹۲ تنها ۲مورد ثبت سازمانهای مردم نهاد داشتیم و این در حالی است که در سال جاری ۸ سازمان مردم نهاد ثبت شد و تا پایان سال به ۱۰ مورد خواهد رسید.

وی، عنوان داشت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در گرو سازمانهای مردم نهاد است و این اعتقاد ما بوده و اقدامات ما پوپولیستی نیست.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری مازندران، با اشاره با ظرفیت بالای سازمانهای مردم نهاد اظهار داشت: در سال ۹۳ یک از سازمانهای مردم نهاد در تامین سبد کالای اقشار اسیب پذیر قریب به یک میلیارد تومان هزینه کرده است و این در صورتی است که سمن‌های دیگری نیز در بخش‌های مختلف با ظرفیت بالایی ورود پیدا کردند.

شادمان، با بیان اینکه ما باید به این باور برسیم که مردم به ما اعتماد کنند ابراز داشت: مشارکت مردم زمانیکه بدانند جایگاه سرمایه اجتماعی آنها حفظ می شود بیشتر شده و پای کار خواهند آمد.

وی در ادامه نقطه آسیب جوامع را در آسیب رسیدن به سرمایه و اعتماد اجتماعی عنوان کرد و تصریح کرد: دولت تلاش می کند تا سرمایه اجتماعی و اعتماد حفظ شود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران، با اشاره به فرا رسیدن نوروز و سال نو گفت: مسافران زیادی از استانهای مختلف کشور وارد مازندران می‌شوند که هم از لحاظ فرهنگی و هم اقتصادی برای مازندران فرصت است.

مدیرکل امور اجتماعی استان مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به فضاهای مجازی و ورود آن به جامعه امروزی اشاره کرد و گفت: اقدامات اجتماعی فضاهای مجازی را جدی بگیرید. اگر این فضاها را جدی نگیریم و استفاده درست از آن نداشته باشیم در این صورت برای ما اسیب پذیر خواهد شد.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۳٫۱۲٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=16242

برچسب ها