• امروز : جمعه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
10

همبستگی اجتماعی، عاملی مهم در کاهش معضل اعتیاد

  • کد خبر : 16229
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۹

استاندار کردستان گفت: آنچه برای پیشگیری و کنترل مواد مخدر در جامعه لازم است، ایجاد همبستگی اجتماعی و به‌وجود آوردن حس نوعدوستی بین مردم است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کردستان، «عبدالمحمد زاهدی» امروز(شنبه ۲۳ اسفندماه) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: اگر چه در سال ۹۳ اقدامات بسیاری […]


استاندار کردستان گفت: آنچه برای پیشگیری و کنترل مواد مخدر در جامعه لازم است، ایجاد همبستگی اجتماعی و به‌وجود آوردن حس نوعدوستی بین مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کردستان، «عبدالمحمد زاهدی» امروز(شنبه ۲۳ اسفندماه) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: اگر چه در سال ۹۳ اقدامات بسیاری برای کاهش و کنترل مواد مخدر در استان انجام شد اما در سال پیش‌رو باید تلاش‌ها بیشتر شده و کیفیت بخشی به برنامه‌ها مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: در سال آینده باید در کنار توجه و اهمیت دادن به کمیت و کیفیت برنامه‌ها، اثربخشی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: همبستگی اجتماعی عاملی مهم در راستای بهتر برگزار کردن برنامه‌ها و افزایش کیفیت بوده و گسست اجتماعی می‌تواند موجب به وجود آمدن مشکلات زیادی در جامعه شود.

وی تصریح کرد: آنچه برای پیشگیری و کنترل مواد مخدر در جامعه لازم است، ایجاد همبستگی اجتماعی در جامعه و به‌وجود آوردن حس نوعدوستی بین مردم است.

وی با اشاره به این‌که گسست می‌تواند مشکلات زیادی را در جامعه به‌وجود آورد، خاطرنشان کرد: در گذشته جامعه ما از همبستگی زیادی بین اعضای اجتماع برخوردار بود و بسیاری از مسائل از طریق همین همبستگی قابل حل بود اما متأسفانه آنچه امروز در جامعه مشاهده می‌شود، بی‌تفاوت بودن مردم نسبت به سرنوشت یکدیگر است.

زاهدی ادامه داد: باید تلاش خود را بر ایجاد همبستگی در جامعه متمرکز کرده و اعتیاد را به مسأله‌ای مهم و با حساسیت زیاد در جامعه مطرح کرد.

وی با اشاره به این‌که مسأله تربیت فرزندان بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: بدون شک از جمله علل مجرم شدن بسیاری از مجرمین، از تربیت خانوادگی آنان نشات گرفته و به نوع رفتاری که در کودکی مشاهده کرده اند، برمی گردد.

استاندار کردستان عنوان کرد: چنانچه همه به یک باور مشترک برای شناساندن اعتیاد به‌عنوان یک آسیب اجتماعی جدی برسیم، به طور قطع تمام تلاش خود را برای برطرف کردن آن به کار می‌گیریم.

وی تمرکز بر حل معضل را عامل هدایت و جهت‌دهی به بسیاری از فعالیت‌ها دانست و گفت: سال آینده باید تیمی برای ارزیابی عملکرد کمیته‌ها تشکیل شود و مواردی را که در اولویت قرار می‌گیرد و نیازمند توجه بیشتری بوده و با نیاز جامعه بیشتر هم‌خوانی دارد، شناسایی و در سال آینده بیشتر بر آنها تمرکز شود.

زاهدی یادآور شد: معضل گورستان‌های داخل شهر را که به مکانی امن برای معتادان تبدیل شده است، باید مورد توجه قرار داده و فرمانداری باید اقدامات مورد نیاز را برای حل اساسی این مشکل انجام داد.

وی با اشاره به این‌که سازمان‌های مردم نهاد در برطرف کردن و کمک‌رسانی به حل این معضل در جامعه بسیار موثر هستند، خاطرنشان کرد: علیرغم تأثیر زیاد سازمان‌های مردم نهاد در کاهش این مشکل، ایجاد حساسیت و شناسایی اعتیاد به‌عنوان معضلی مهم در جامعه، می‌تواند راهی برای توجه بیشتر به این معضل باشد.

استاندار کردستان یادآور شد: سال آینده باید با نگاهی عاطفی و انسانی و با بهره‌گیری از توان خیرین برای جلوگیری از اشاعه و افزایش مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کرد.

منبع خبر: ايسنا ۹۳٫۱۲٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=16229

برچسب ها