معاون اداري، مالي و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر اعتیاد را تهدیدي بزرگ و بلایي عظیم در جامعه خواند و ادامه داد: بیماری اعتیاد یک بلای خانمانسوز است که تمامی اعضای جامعه و خانوادهها را تهدید میکند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، سيد نجيب حسینی معاونت اداری، مالی و امور مجلس ستاد در جلسه اين شورا بر اهمیت بخش پیشگیری که توجه نظام و دولت نیز می باشد، تاکید كرد.
وي با اشاره به اینکه دشمنان نظام جمهوری اسلامی با هیچ راهی نتوانستهاند جوانان این نظام را به زانو دربیاورند، گفت: مواد مخدر و اشاعه این پدیده شوم راهی بوده که دشمن تا حدی باعث گرفتاری این جوانان مرز و بوم شده که این جای بسی تاسف است.
معاون مالی و اداری ستاد نسبت به اهمیت پیشگیری و اطلاع رسانی و آگاهسازی مردم اشاره كرد و بیان داشت: مردم باید آسیبهای اجتماعی مواد مخدر مثل شیشه و هروئین را درک کنند تا نسبت به فرزندان خود حساس شوند.
حسيني با اشاره به ضرورت اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و با تاکید بر فعال کردن تمامی ظرفیتهای اجتماعی در این راه اظهار داشت: برای اجتماعی کردن امر مبارزه باید از ظرفیت روحانیون، ائمه جمعه، مداحان، ورزشکاران، هنرمندان، اساتید دانشگاه و نخبگان و تمام کسانی که به نحوی میتوانند در امر مبارزه راهگشا باشند استفاده کرد.
وی بیان داشت: آموزش و توانمندسازی معتادین مهمترین کاری است که انتظار میرود مسئولین و متولیان مربوطه نسبت به آن حساسیت داشته باشند.ایشان با بیان تجارت پرسود مواد مخدر و گردش مالی هنگفت آن و ایجاد انگیزه در افراد غافل برای وارد شدن در این تجارت از تمامی دستگاههای مسئول خواست برای از بین بردن این انگیزه تلاش كنند.
در ادامه جناب مهندس میر محمدی استاندار یزد با اشاره به برنامهریزی و هماهنگی مناسب دستگاههای مبارزهای در استان اظهار داشت: نباید به معتادین بهعنوان مجرم نگریسته شود بلکه باید به ایشان به عنوان بیمار نگاه شود که نیازمند درمان میباشند و باید عزت و حرمت ایشان حفظ شود.
ایشان مبحث پیشگیری را نه تنها برای اعتیاد لکه برای همه نوع جرمی ضرورت خواند و گفت: در استان یزد تکیه اصلی بر پیشگیری میباشد.
استاندار یزد ضمن فدردانی از فعالیت دستگاههایی مثل نیروی انتظامی، سپاه، بسیج در مبارزه با قاچاق مواد مخدر این مبارزه را یک مبارزه ریشهای دانستند و عامل اصلی توفیق در مبارزه را از این راه دانستند.
میرمحمدی در رابطه با معتادان متجاهر و ولگرد که به عنوان آفتی برای امنیت جامعه هستند پاکسازی جامعه را از آنها موفقیت آمیز شمردند و کاهش ۳۵ درصدی سرقت ها را نیز عامل آن شمردند.
وی با تاکید بر اشتغال معتادین بهبود یافته توانمندسازی آنها را بسیار مهم دانست و گفت: آموزش و توانمندسازی معتادین بهبود یافته مهم ترین راهکار پیشگیری به عود مجدد است و عامل اصلی عزت و احترام معتادین محسوب می شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد،۹۳٫۱۲٫۲۳