همايش علمي تخصصي اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در كردستان با حضور ۱۴۲ نفر از اساتيد دانشگاه، نخبگان، مسئولين، سازمانهاي مردمنهاد، خيرين، اعضاي كميتههاي تخصصي شوراي هماهنگي استان، نيروهاي نظامي و انتظامي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان ، محمدسليم كريمي دبير شورا در اين همايش گفت: در طي سنوات و دهههاي گذشته روشهاي مختلفي براي مبارزه با مواد مخدر وجود داشته از روش فعاليتهاي جايگزين، درمانمدار تا كاهش تقاضا و در نهايت راهبردي كه وزير محترم كشور و دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور در سال گذشته مطرح كردند. به نظر ميرسد با تجارب گذشته اجتماعي كردن مبارزه كردن با مواد مخدر بهترين رويكرد و روش براي مقابله با مواد مخدر باشد.
وي افزود: وقتي آسيب اجتماعي است مقابله با آن نيز بايد اجتماعي باشد و مقابلههاي تك بعدي جوابگو نيست بايد با آسيبها چند بعدي مقابله كرد. پس لزوم اينكه همه اقشار جامعه در يك صف قرار گيرند و با صفوف بسيار منظم مافياي مواد مخدر و روانگردانها مبارزه كنند.
دبير شوراي هماهنگي استان بيان كرد: در اين راه بايد از گروههاي مرجع و صاحب نفوذ بهره برد گروههايي چون اساتيد دانشگاه، نخبگان، معلمان، فرهنگيان، دانشجويان، روحانيون، هنرمندان، ورزشكاران و فاصله مردم و دولت گروههاي مرجع قرار ميگيرند كه ميتوانند بعنوان شبكه هاي مبارزه را به بطن جامعه تسري دهند.
دبير شورا گفت: هدف از برگزاري اين همايشها بهرهگيري از ظرفيت نخبگان و اساتيد دانشگاه به منظور اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر بويژه در عرضه كاهش تقاضا و ارائه مقالات تخصصي و برگزاري پنلهاي تخصصي است و هدف ديگر اينست كه افراد در بحث مبارزه با مواد مخدر نگاه تقليل گرايانه نداشته باشند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۳٫۱۲٫۱۹