• امروز : سه شنبه - ۲۵ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
کل پست ها: 74909اخبار امروز : 0
6

مبارزه با قاچاق مواد مخدر باید به یک نهضت ملی تبدیل شود

  • کد خبر : 16016
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با جریان پول های کثیف و سوداگران مرگ و قاچاقچیان باید به یک نهضت جدی در کشور تبدیل شود. به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی روز پنجشنبه در مجتمع بازپروری و درمان معتادان مواد مخدر اخوان شهرستان ملارد افزو: نباید اجازه دهیم صاحبان […]

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با جریان پول های کثیف و سوداگران مرگ و قاچاقچیان باید به یک نهضت جدی در کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی روز پنجشنبه در مجتمع بازپروری و درمان معتادان مواد مخدر اخوان شهرستان ملارد افزو: نباید اجازه دهیم صاحبان پول های کثیف که از طریق قاچاق مواد مخدر و کالا بدست آمده صاحب قدرت در کشور شوند.

وی تاکید کرد: این افراد هم به کشورآسیب های جدی وارد می کنند و هم فرهنگ اسلامی را از مسیر تعالی دور می کنند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه همه باید برای مبارزه با سوداگران یکی شوند افزود: باید همه پای کار باشند تا شرایط برای سودگران مرگ در کشور ناامن شود.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر ۷۵۰ هزار نفر از معتادان کشور در مراکز درمانی در حال درمان هستند و بیش از ۹۰ درصد هزینه درمان آنان را مردم خیر تامین می کنند.

وی با اشاره به تاهل بیش از ۵۲ درصد معتادان بر اساس آمار افزود: آسیب های اجتماعی که از طریق استعمال مواد مخدر وارد جامعه می شود، بسیار جبران ناپذیر است.

وزیر کشور گفت: توسعه مراکز آموزش و بازپروری معتادان یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید در جهت رفع معضلات و مسایل زیان بار اعتیاد است که در این مراکز معتادان بهبود یافته آموزش های لازم فنی و حرفه ای را فرامی گیرند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه دولت همه تلاش خود را به کار گرفته است تا مسئله اعتیاد در کشور سامان دهی و برخورد جدی تری با آن شود تصریح کرد: انتظار داریم بهبود یافتگان شرایط بازگشت به آغوش خانواده را فراهم کنند و جامعه آنان را بپذیرد و طرد نکند.

وی گفت: نظام جمهوری اسلامی برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر بیش از سه هزار و ۸۰۰ شهید تقدیم کرده است.

مرکز درمانی اخوان، در صفا دشت ملارد اولین مرکز بازپروری معتادان مواد مخدر ماده ۱۶ است.

این مرکز در زمینی به وسعت ۱۷هکتار با زیربنای ۳۴هزار متر در ۲۷ خرداد ۹۲ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از یک هزار و ۲۷ نفر در این مرکز نگهداری و بازپروری شدند و در حال حاضر در این مرکز ۴۰۰ نفر تحت درمان، آموزش حرفه و فن هستند.

با این مرکز ۸ کارآفرین نیز برای آموزش معتادان همکاری دارند.

منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۱۲٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=16016

برچسب ها