رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز از دستگیری اعضای یک باند تهیه و فروش موادمخدر روانگردان شیشه و کشف ۳۶۷ گرم از این مواد خبر داد.
سرهنگ مهدی فضلی علیشاه در گفتوگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به دستگیری اعضای یک باند تهیه و توزیع روانگردان اظهار داشت: در پی رصد فعالیت افراد و باندهای مشکوک به تهیه و توزیع مواد مخدر در استان البرز و استانهای همجوار، پلیس این استان در جریان فعالیت یک باند تهیه و توزیع مواد روانگردان شیشه قرار گرفت.
وی گفت: تحقیقات اطلاعاتی مأموران حاکی از آن بود که یک گروه ۴ نفره متشکل از یک زن و سه مرد اقدام به تهیه و پخش مواد روانگردان شیشه در سطح استان البرز میکنند.
سرهنگ فضلی علیشاه اظهار داشت: تلاش برای دستگیری اعضای باند ادامه داشت تا اینکه یکی از توزیع کنندگان مواد طی یک عملیات غافلگیرانه از سوی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز به همراه ۱۱۶ گرم شیشه در مخفیگاهش دستگیر شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز بیان داشت: با همکاری متهم دستگیر شده و تلاش ماموران، سه عضو دیگر باند متشکل از دو مرد و یک زن در حالی که سوار بر خودرو پژو ۴۰۵ در حال تردد در منطقه شاهین ویلا کرج بودند در اقدام ضربتی مأموران این پلیس دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنها مقدار ۲۲۰ گرم شیشه کشف شد.
فضلی علیشاه در پایان گفت: با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از منزل متهمان مقدار ۳۱ گرم شیشه، ۲۴ گرم گراس، یک حقه وافور، ۱۰۰ عدد پایپ و مبلغ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان وجه نقد حاصل از فروش مواد به دست آمد.
اعضای این باند که به صورت گسترده اقدام به تهیه و فروش مواد روانگردان شیشه در سطح استان البرز میکردند همراه با پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.