• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
13

لزوم گسترش خدمات و مداخلات روان‌شناختی و روان‌درمانی در مراکز درمانی

  • کد خبر : 1586
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۳:۵۷

  ريیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: آسیب‌های شدید روانی محرک‌ها و روان‌گردان‌ها، ایجاب می‌کند خدمات و مداخلات روان‌شناختی و روان‌درمانی در مراکز ‏درمانی گسترش یابد.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ ماشاءاله صادقی در این بازدید و با بيان اين مطلب گفت: در این […]

 

ريیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: آسیب‌های شدید روانی محرک‌ها و روان‌گردان‌ها، ایجاب می‌کند خدمات و مداخلات روان‌شناختی و روان‌درمانی در مراکز ‏درمانی گسترش یابد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ ماشاءاله صادقی در این بازدید و با بيان اين مطلب گفت: در این میان بیمارستان فوق تخصصی ابن سیناي مشهد تنها بیمارستان کشور برای بیماران روان‌پزشکی و معتاد می‌باشد.

وي افزود: مرکز تخصصی نگهداری و بستری روان‌پزشکی با ۳۰ تخت بستری برای معتادان در این بیمارستان به صورت فوق تخصصی به ارائه خدمات روان درمانی و گروه درمانی به معتادان مشغول می‌باشد.

ريیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در ادامه از کلینیک متادون درمانی بیمارستان ابن سینا و ارائه خدمات متادون درمانی به ۴۰۰ بیمار و شربت تریاک به ۲۰۰ بیمار نیز بازدید كرد.

گفتنی است؛ بیمارستان فوق تخصصی ابن سینا به‌عنوان نخستین و تنها بیمارستان کشور برای ارائه خدمات تخصصی روان پزشکی به معتادان مطرح است که دوره‌های آموزشی خانواده و روان درمانی در درمانگاه سوء مصرف مواد محرک با کادر متخصص علمی نیز ارائه می‌كند.

علاوه بر آن مرکز نگهداری و بستری روان پزشکی و مرکز تحقیقات روان پزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این بیمارستان فعال است و تاکنون ۵۰ دوره آموزشی MMT ویژه پزشکان برگزار كرده است.


منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۲/۲/۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1586

برچسب ها