• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
3

لزوم بهره گيري از توان تشكل‌هاي غير دولتي در مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 15804
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۷

سرپرست استانداري مركزي بر لزوم بهره‌گيري از توان و پتانسيل تشكل‌هاي غير دولتي در مبارزه با مواد مخدر به خصوص پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: آموزش و آگاه‌سازي جوانان نسبت به پيامدهاي مواد مخدر بايد در سطح خوابگاه‌هاي دانشجويي و دانشگاه‌ها آغاز شود چرا كه دشمن امروز اين مراكز را هدف قرار داده […]

سرپرست استانداري مركزي بر لزوم بهره‌گيري از توان و پتانسيل تشكل‌هاي غير دولتي در مبارزه با مواد مخدر به خصوص پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: آموزش و آگاه‌سازي جوانان نسبت به پيامدهاي مواد مخدر بايد در سطح خوابگاه‌هاي دانشجويي و دانشگاه‌ها آغاز شود چرا كه دشمن امروز اين مراكز را هدف قرار داده است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي، سرپرست استاندار در جلسه اين شورا گفت: امروز انتظار اصلي مردم تلاش بيشتر دولت و مسئولان در دو حوزه پيشگيري از اعتياد و مقابله با عرضه مواد مخدر است. در حوزه مقابله، با همكاري دستگاه‌هاي انتظامي و اطلاعاتي و قضايي توفيقات خوبي نصيب استان شده است، اما در حوزه پيشگيري نيازمند تلاش بيشتر هستيم كه اگر در اين حوزه عفلت كنيم، هم مردم و هم دولت دچار آسيب‌هاي جدي مي‌شوند.

وي با اشاره به اينكه توليد افغانستان در سال‌جاري نزديك به ۷۰۰۰ تن رسيده است، اظهار داشت: بايد برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد از دوران كودكي آغاز شود كه در اين مسير بايد از تمامي ظرفيت‌هاي ديني، فرهنگي جامعه نهايت استفاده را ببريم تا با توانمندسازي خانواده زمينه گرايش افراد به اعتياد را كم كنيم.

حسن بيگي با اشاره به لزوم بهره‌گيري از توان و پتانسيل تشكل‌هاي غير دولتي در مبارزه با مواد مخدر به خصوص پيشگيري از اعتياد گفت:

وي افزود: بايد برنامه‌هاي سال ۹۴ حوزه مبارزه با مواد مخدر تدوين شود تا فعاليت‌ها براساس برنامه‌ها باشد و طبق همان برنامه بتوانيم اقدامات و فعاليت‌هاي دستگاه‌ها را ارزيابي كنيم.

بيگي با اشاره به اقدامات مثبت صورت گرفته در حوزه مبارزه با مواد مخدر به خصوص طرح كارزار رسانه‌اي پيشگيري از مصرف شيشه بيان كرد: اين طرح‌ها در راستاي افزايش سطح آگاهي افراد بايد ادامه پيدا كند و تمام امكانات دستگاه‌هاي دولتي و غير دولتي در اين راستا قرار گيرند.

محمد زيدوند دبير شوراي هماهنگي استان نيز با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه‌ها گفت: امروزه معضل مواد مخدر معضل بزرگي است كه مقابله با آن جز با همكاري و مشاركت كليه بخش‌هاي دولتي و غير دولتي ممكن نخواهد بود.

وي با بيان اينكه حوزه پيشگيري از اعتياد بايد فعال‌تر از گذشته باشد، افزود: يكي از اولويت‌هاي دبيرخانه شورا در سال آتي تقويت برنامه‌هاي پيشگيرانه است تا با مصون‌سازي افراد جامعه در برابر اعتياد بتوانيم جامعه‌اي سالم و با نشاط داشته باشيم.

زيدوند با بيان اينكه سياست ستاد مبارزه با مواد مخدر حمايت از اشتغال معتادين بهبوديافته است، پيشگيري از بازگشت افراد به سمت اعتياد از طريق اشتغال‌زايي منجر به ايجاد احساس اميد در جامعه معتادين و پذيرش آنان توسط جامعه و خانواده مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه اعتبارات پرداختي توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر فقط ۲۰ درصد سهم دستگاه‌ها است، اضافه كرد: جهت تأمين هزينه‌هاي اجراي برنامه‌هاي مبارزه با مواد مخدر بايد دستگاه‌هاي استاني نسبت به مطالبه و دريافت سهم ۸۰ درصدي خود از دستگاه مركزي اقدام كنند.

منبع خبر: وابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۱۲٫۰۹ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=15804

برچسب ها