مدیر دفتر کاهش آسیبهای اجتماعی سازمان فنی و حرفه ای کشور، از تصویب ۲۵استاندارد آموزشی برای توانمند کردن معتادان بهبود یافته خبر داد و گفت: این استانداردها هم اکنون در آموزشهای فنی و حرفه ای افراد آسیب دیده اجتماعی بخصوص معتادان نیز در حال اجراست.
سعید جلائی فر شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در شهرکرد افزود: این استانداردها با هدف ارائه آموزشهای متناسب با نیاز و توانایی معتادان بهبود یافته نظیر نوع، نحوه و ساعات آموزش و عناوین حرفه ها تعریف شده است.
وی بیان داشت: در این آموزشها حدود۷۰۰ تا۸۰۰ شغل و حرفه برای این افراد در نظر گرفته شده است تا مهارتهای لازم را فرا بگیرند.
جلائی فر ادامه داد: تلاش شده تا این آموزشها از حرفه های خدماتی که از آنان به عنوان شغلهای ناپایدار و گاهی کاذب نام برده می شود، به سمت حرفه های صنعتی سوق داده شود.
وی اظهار داشت: البته برای اشتغال معتادان بهبود یافته باید در بخشهای صنعتی ظرفیت سازی شود.
مدیر دفتر کاهش آسیبهای اجتماعی سازمان فنی و حرفه ای در ادامه تکدی گریهای نوین، مد و لباس، استفاده سو از اینترنت و ماهواره را از آسیبهای اجتماعی جدید در کشور عنوان کرد و گفت: افزایش آمار آسیبهای اجتماعی بخصوص در این زمینه ناشی از رشد فناوری و استفاده نادرست از آن بوده است .
وی از ذکر آمار خانواده های آسیب دیده اجتماعی در کشور خودداری کرد اما افزود: عمدتا به تعداد افراد معتاد در جامعه، خانوار آسیب دیده نیز وجود دارد.
جلائی فر برای شرکت در همایش ‘قش آموزشهای مهارتی در کاهش آسیبهای اجتماعی به چهارمحال و بختیاری’ سفر کرده است.