معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: براساس آمارهای موجود ۷۰ درصد سرقت ها در جامعه توسط معتادان انجام شده است لذا برای کاهش سرقت باید اعتیاد را ریشه کن کرد.
به گزارش ایرنا، سرهنگ جهانگیر کریمی روز سه شنبه در نشست علمی تخصصی پیشگیری از سرقت در شهرستان دهاقان اظهارکرد: ۵۰ درصد از سرقت ها بوسیله موتورسیکلت انجام می شود که در این رابطه موتورسواران باید ساماندهی و قانون درمورد آنها اعمال شود.
وی با انتقاد از استفاده نکردن مردم از پارکینگ ها گفت: در ۸۵ درصد از سرقت خودروها، مال باخته مقصر شناخته شده زیرا از پارکینگ استفاده نکرده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به اینکه سرقت پس از مواد مخدر در جایگاه دوم جرائم قرار دارد خاطر نشان کرد: براساس آمارهای بدست آمده ۷۳ درصد از سارقان، بیکار و ۶۷ درصد آنها مجرد هستند وی میانگین سن سارقان را ۲۵ تا ۳۹ سال اعلام کرد.
شهرستان دهاقان با ۳۶هزار جمعیت در ۹۵ کیلومتری جنوب غرب اصفهان قرار دارد.