استاندار اصفهان تغيير نوع مواد مخدر از سنتي به صنعتي و كاهش سن مبتلايان به مواد مخدر و اعتياد زنان نگرانكننده دانست و گفت: اعتياد زنان، تبعات بالاتري در جامعه دارد .
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اصفهان؛ رسول زرگرپور در جلسه اين شورا با بيان اين مطلب اظهار داشت: استفاده از ظرفيت مردم و بويژه مجمع خيرين جهت كاهش آسيبهاي ناشي از اعتياد به مواد مخدر و مبارزه با اين پديدهي شوم بسيار حائز اهميت است.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران بيش از ۳۵ سال است كه در امر مبارزه با مواد مخدر تلاش ميكند و شهداي زيادي را نيز در اين رابطه تقديم كرده ولي آنچه مشخص است ايران هنوز نتوانسته به طور كامل مبارزه با مواد مخدر را دنبال كند.
رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با بيان اينكه در اين رويكرد اقشار مختلف مردم، جايگاه ويژه و خاصي دارند، اظهار داشت: كليهي اطلاعات مربوط به اين بلاي خانمانسوز در اختيار مردم قرار ميگيرد و آنها به طور شفاف در جريان آمار و اطلاعات و نتايج طرحها قرار ميگيرند كه با اين اطلاعات مردم خود براي مبارزه با مواد مخدر از طريق اقدامات پيشگيرانه پيشقدم ميشوند.
زرگرپور افزود: براي پيشبرد اهداف خود در اين خصوص نيازمند كمك و همياري خيرين هستيم كه اين افراد آغاز كنندهي حركت مردمي در مبارزه با مواد مخدر هستند.
وي ادامه داد: استفاده از ظرفيت مردم و بويژه مجمع خيرين جهت كاهش آسيبهاي ناشي از اعتياد به مواد مخدر و مبارزه با اين پديده ي شوم بسيار حائز اهميت است.
زرگرپور بيان كرد: ورود خيرين با هدف حمايت از آسيبديدگان و افراد در معرض آسيبهاي اجتماعي بويژه آسيبهاي ناشي از اعتياد، كمك شاياني در امر بهبودي مبتلايان به مواد مخدر خواهد داشت.
مدير ارشد استان با بيان اينكه از ۳ ماه گذشته در اين راه ورود پيدا كرديم، افزود: طبق مذاكراتي كه با بيش از ۶۰۰ مجمع خيرين در استان صورت گرفته، تعداد قابل توجهي از آن ها براي اجراي اين طرح ها اعلام آمادگي نمودند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در ادامه به تشريح برنامهها پرداخت و گفت: در اين برنامه خيرين و اعضاي آنها در جريان ابعاد مختلف اين بلاي خانمانسوز قرار ميگيرند و راههاي كنترل، مبارزه و پيشگيري را نيز توسط كارشناسان آموزش ميبينند و اين افراد با تشكيل هستههايي در محلهها، كار پاكسازي، آموزش، شفافسازي و پيشگيري را انجام خواهند داد.
رسول زرگرپور افزود: با اجراي اين طرح مبارزه با مواد مخدر يك امر فراگير و با مشاركت كل مردم خواهد بود و ميتوان گفت كه اين طرح ميتواند يكي از موفقترين راهها براي مبارزه ي جدي با مواد مخدر باشد.
وي به رويكرد پيشگيري اشاره كرد و اظهار داشت: بجاي آنكه همانند برنامههاي قبل با فروش و عرضه ي مواد مبارزه كنيم، سعي خواهيم كرد راههاي ابتلا به مواد مخدر، نتايج و اثرات سوء مواد مخدر و … را به مردم آموزش دهيم.
زرگرپور به تشكيل كميتههاي كارگري، دانشآموزي و دانشجويي اشاره كرد و اظهار داشت: آموزشهايي به مراجع اين كميتهها داده ميشود و اين افراد كار حفاظت و پيشگيري از ابتلا به مواد مخدر را در بين دانشآموزان، دانشجويان و واحدهاي صنعتي انجام خواهند داد.
استاندار اصفهان اظهار اميدواري كرد: اجراي سياستهاي جديد دولت شرايط را به گونه اي پيش برد كه از شرايط كنوني بهتر شود.
رسول زرگرپور در ادامه با اشاره به نرخ ابتلا به مواد مخدر گفت: اين نرخ در كشور به طور متوسط ۲٫۶ درصد است و در استان اصفهان ۱٫۹ درصد ميباشد كه از متوسط كشور پايينتر است.
استاندار اصفهان با بيان اينكه اصفهان در حال حاضر نوزدهمين استان از نظر ابتلا به مواد مخدر است، اضافه كرد: بالا بودن سطح فرهنگي، مذهبي و اجتماعي مردم استان اين جايگاه را قبول نمي كند و ما بايد در اين راستا تلاش بيشتري كنيم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اصفهان۹۳٫۱۲٫۰۴