دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربياجان شرقي از افزايش ۱۷۴ درصدي توليد برنامههاي پيشگيري از اعتياد در اين استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در نخستین همایش علمی تخصصی اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری تنها اکسیر نجاتبخش برای دوام و بقاء جامعه واگذار کردن امور به خود مردم است و بر همین اساس باور داریم تا زمانی که مبارزه با مواد مخدر به شکل علمی و تخصصی و با حضور و مشارکت آحاد جامعه صورت نگیرد، راه به جایی نخواهیم برد.
وی با بیان اینکه در ۹ ماه سال گذشته ۳۲ همایش با موضوع مبارزه با مواد مخدر در استان برگزار شده است، افزود: همایشهای امسال، افزايش ۲۹ درصدي مشاركت مردم را نشان ميدهد.
نصرتی اضافه کرد: در سال گذشته تعداد ۱۰۰ نمایشگاه پیشگیری از مواد مخدر برگزار شد که در این مورد نیز با رشد قابل توجه ۲۴۴ درصدی مواجه بوده و تعداد نمایشگاههای امسال به ۳۴۴ مورد رسيده است.
دبیر شورای هماهنگی استان با اشاره به تلاشهای قابل تقدیر صدا و سیما در عرصه مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: میزان تولید و پخش برنامههای مرتبط با ۱۷۴ درصد رشد از ۳۸۴ دقیقه در ۹ ماهه سال گذشته به یک هزا ر و ۵۴ دقیقه در سالجاری افزایش یافته است.
نصرتي برگزاری کارگاههای آموزشی برای خانواده را ۳۲۱ مورد با هفت درصد افزایش، برای محیطهای آموزشی ۷۲۰ مورد با ۲۴۲ درصد افزایش و برای محیطهای کارگری را ۱۲۳ مورد با ۲۳ درصد افزایش عنوان کرد.
وی با اشاره به حمایتهای بیدریغ استاندار آذربایجانشرقی از فعالیتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یادآور شد: دکتر جبارزاده با احساس مسئولیت و جدیت زایدالوصفی به موضوع ورود یافتهاند و تمام تسهیلات و امکانات لازم را فراهمآوری میکنند و با تعیین تکلیف درست و اصولی سازمانها دستگاههای مختلف را ملزم به پاسخگویی مناسب کردهاند.
این مسئول خاطرنشان کرد: احداث مرکز ماده ۱۶ که جزو مطالبات و آروزهای چندین سال گذشته بود و هرگز محقق نمیشد با اراده جدی مجموعه مسئولان استان و در راس آنها استاندار به سرعت در حال تکمیل است و فاز اول آن را در تعطیلات نوروزی برای جمعآوری معتادان متجاهر راهاندازی خواهیم کرد.
نصرتی ادامه داد: ظرفیت مرکز ماده ۱۶ استان بیش از یک هزار نفر خواهد بود و هدفگذاری برای فاز اول آن برای ۷۰۰ نفر است؛ ضمن اینکه تلاش میکنیم بخشی از امکانات این مرکز را برای اشتغالزایی معتادان صرف کنیم.
همچنين حسین مرسلی، دبیر اجرایی همایش اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها هدف از برگزاری این همایش را بهرهگیری مناسب از ظرفیت و قابلیتهای موجود در دانشگاهها از طریق مشارکت نخبگان و اصحاب اندیشه در امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و روانگردنها عنوان کرد و افزود: مولفههای پیشگیری، درمان و زیانکاهی به عنوان سه رکن اساسی در عرصه اجتماعی کردن مبارزه باید مطوح نظر متولیان مربوطه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: در این همایش سه مقاله در زمینه اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر در حوزههای پیشگیری، درمان و کاهش زیانهای ناشی از مصرف مواد مخدر توسط اساتید، پژوهشگران و متخصصان این حوزهها ارائه میشود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۱۲٫۰۴