مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مرکزی با اشاره به سرپرست خانوار بودن برخی از زنان معتاد و یا بدسرپرست بودن این افراد تصریح کرد: جهت نگهداری از فرزندان بانوانی که مراحل ترک خود را سپری میکنند باید تدابیری اندیشیده شود تا کودکان آنها آسیب نبینند.
به گزارش خبرنگار «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، زهرا فرجی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: متأسفانه در کنار خدمات و اقدامات پیشگیرانه شاهد بازگشت تعداد کمی از بانوان رهایی یافته از دام اعتیاد به جامعه هستیم.
وی از تبلیغات منفی که در مراکز DIC و شلترها وجود دارد ابراز تأسف کرد و افزود: متأسفانه در برخی از این مراکز به علت تبلیغات منفی، بهبودی که برنامهریزی شده برای بانوان اتفاق نمیافتد.
فرجی به معضل تأمین مخارج زندگی از سوی بانوان مبتلا اشاره و اظهار کرد: باید خدمات فرهنگی و اقتصادی برای این بانوان در نظر گرفته شود که چالشهای اقتصادی موجب بازگشت این افراد به مرحله قبل از بهبودی نشود.
به گزارش ایسنا، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر اراک در حاشیه این جلسه گفت: ارگانها و سازمانها باید ۸۰ درصد اعتبارات مبارزه با مواد مخدر را از طریق معاونت راهبردی ریاست جمهوری پیگیری کنند.
محمد زیدوند ادامه داد: ۲۰ درصد اعتبارات نیز از طریق شورا به ارگانها و سازمانها تخصیص داده شده که یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال به بهزیستی، ۶۰۰ میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی اراک، ۲۴۰ میلیون ریال به آموزش و پرورش و ۳۰۰ میلیون ریال برای دانشگاه علوم پزشکی ساوه در نظر گرفته شده است.