معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، گفت: اعتیاد ریشه خوبیها را میخشکاند و بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی در سایه همین اعتیاد بوجود میآیند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، جوانشير كدخداپور با بيان اين مطلب در يازدهمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، اظهار داشت: مسئله جمعآوري معتادين خصوصاٌ معتادين پُرخطر از سطح جامعه يك مسئله مهم است، اما بايد ساز و كار درست آن تعريف شود.
وي افزود: بايد تجارب كشورهاي ديگر كه در اين زمينه فعاليت داشتهاند مورد مطالعه قرار گيرد و با بهرهگيري از نكات مثبت آن و با توجه به فرهنگ جامعه خود استراتژي و شيوه كار اصلاح شود.
معاون سيايس، امنيتي و اجتماعي استانداري فارس، اظهار داشت: اعتياد بيماري است كه اگر به درستي درمان نشود به جان افراد اجتماع خواهد افتاد و خطرات جبران ناپذيري به دنبال خواهد داشت.
كدخداپور تصریح کرد: دستگاههاي ذیربط، از جمله دانشگاه علوم پزشكي و شهرداري شيراز در خصوص تكميل مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان موضوع ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر تا پايان سالجاری اقدام كنند.
وي افزود: برخي از معتادين حاضر در شهر شيراز از استانهاي ديگر بوده كه ميطلبد نيروي انتظامي با هماهنگي دستگاه قضايي و همكاري شهرداري در خصوص جمعآوري و انتقال آنها به استانهاي خود اقدام نمايند.
در ابتداي اين جلسه محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، از اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر به عنوان استراتژي متوازن در جهت كاهش آسيبهاي اجتماعي ياد كرد و گفت: رويكرد اجتماع محوري در امر مبارزه با پديده شوم مواد مخدر از سياستهاي ستاد مبارزه با مواد مخدر است كه با اجراي صحيح و كامل اين استراتژي به نظر ميرسد ميتوان سؤ مصرف مواد مخدر و پديدهها و معضلات ناشي از آن را در سطح جامعه كنترل و مهار نمود.
وي در ادامه افزود: جدا از تغییرات نگرشی صورت گرفته به مقوله اعتیاد و کنترل مواد مخدر این واقعیت را نیز نباید از ذهن دور داشت که مواد مخدر در هر دو بعد عرضه و تقاضا دارای حالتی متغیر است که در طول زمان از تغییرات در بازار، تحولات اجتماعی و … تاثیر می پذیرد و همواره در حال تغییر شکل و مسیر از سنتي به صنعتي است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، بيان داشت: آگاهسازي و اطلاعرساني عموم افراد جامعه در خصوص مضرات مواد مخدر لازم و ضروری بوده كه بطور جد در دستور كار قرار دارد.
محمدرضا ابراهيمي در ادامه سخنان خود گفت: موضوع مواد مخدر یک موضوع پیچیده و چند وجهی است که همه افراد جامعه اعم از مسئولين و مردم باید به آن به چشم تهدید نگاه کنند.
وي همچنين افزود: هدف اصلي ما حفظ جمعیت سالم در برابر معضلات مواد مخدر و خطرات ناشي از آن و همچنين كاهش آسیبها و میزان گرایش به موادمخدر و جلوگيري از شيوع آن در سطح جامعه ميباشد كه با جديت تمام در حال انجام و پيگيري است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس در پايان سخنان خود به توفيقات كسب شده در حوزههاي مختلف مبارزه با مواد مخدر اشاره نمود و گفت: بحمداله با تلاش و كوشش و تعامل سازنده بين دستگاههاي استاني در امر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر توفيقات خوبي كسب شده است كه ميبايست در ادامه اين مسير و در جهت مبارزه همه جانبه با پديده شوم مواد مخدر با مشاركت و همراهي نمودن عموم افراد جامعه گام برداشت.
در ادامه اين جلسه مديران دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ضمن ارايه گزارش عملكرد به بيان نقطه نظرات و پيشنهادات خود بمنظور اجراي هر چه بهتر برنامهها و فعاليتهاي عرصه مبارزه با مواد مخدر پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس۹۳٫۱۲٫۰۲