• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

مبارزه با مواد مخدر باید به صورت جهادی انجام شود

  • کد خبر : 15498
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۸

سرپرست استانداری مرکزی گفت: مبارزه با مواد مخدر باید به صورت اجتماعی و جهادی با مشارکت همه مسئولان و مردم انجام شود. به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، شکرالله حسن‌بیگی ظهر امروز در دوازدهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اظهار داشت: مقابله با مواد مخدر که امروز به یکی از بلایای […]

سرپرست استانداری مرکزی گفت: مبارزه با مواد مخدر باید به صورت اجتماعی و جهادی با مشارکت همه مسئولان و مردم انجام شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، شکرالله حسن‌بیگی ظهر امروز در دوازدهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اظهار داشت: مقابله با مواد مخدر که امروز به یکی از بلایای خانواده‌های ایرانی بدل شده است باید به صورت جدی‌تر به آن پرداخته شود.

وی افزود: در حال حاضر در کشور افغانستان سالانه ۷ هزار تن تریاک تولید و به سایر کشورها ارسال می‌شود که کشور ما نیز از تبعات این امر در امان نیست.

سرپرست استانداری مرکزی با اشاره به اینکه مواد صنعتی یکی دیگر از مشکلات در حوزه مواد مخدر است، بیان کرد: امروزه مواد صنعتی به دلیل مصرف آسان و سود خوب در حوزه خرده فروشی به راحتی در کارگاه‌ها و حتی آشپزخانه‌های منازل نیز تهیه می‌شود.

حسن‌بیگی ادامه داد: آگاه سازی خانواده‌ها و اطلاع‌رسانی به اقشار مختلف مردم در زمینه آسیب‌های مصرف مواد مخدر، اطلاع‌رسانی از طریق مدارس به خانواده‌ها و دانش‌آموزان، انجام کارهای فرهنگی در خوابگاه‌های دانشجویی و کمک گرفتن از ظرفیت روحانیت می‌تواند در این امر نقش ویژه‌ای را ایفا کند.

وی بر ارائه برنامه عملی و مدون برای سال آینده توسط دستگاه‌های عضو این شورا تاکید و تصریح کرد: باید بدون در نظر گرفتن مشکلات اقتصادی و با اختصاص هزینه از سایر منابع در زمینه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر اقدام کرد.

سرپرست استانداری مرکزی بیان داشت: استفاده از ظرفیت سمن‌ها و ایجاد حساسیت در این زمینه، همچنین انجام کارهای فرهنگی می‌تواند ظرف سه سال آینده در راستای کاهش مواد مخدر در استان مرکزی نتیجه بخش واقع شود.

وی همچنین با اشاره به حضور اتباع بیگانه در شهرستان ساوه گفت: شهرستان ساوه به دلیل حضور اتباع بیگانه، متفاوت بودن نوع مواد مصرفی این اتباع و احتمال توزیع کننده بودن آنها در معرض خطر بیشتری در این زمینه قرار دارد.

سرپرست استانداری مرکزی یادآور شد: با توجه به اینکه قشر کارگر نیز با آسیب اعتیاد مواجه هستند، باید برنامه‌های پیشگیرانه برای آنها نیز تدوین شود.

حسن‌بیگی با اشاره به احداث مرکز سرپناه شبانه زنان در ساوه اظهار کرد: احداث این مرکز باید تا پایان سال به عنوان یک ضرورت در ساوه به نتیجه برسد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی نیز با اشاره به اعلام اعتبارات مرحله دوم به دستگاه‌های ذی‌ربط برای مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در راستای تخصیص اعتبارات طرح مبارزه با مواد مخدر یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال به بهزیستی استان، ۶۰۰ میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی اراک، ۳۰۰ میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی ساوه و ۲۴۰ میلیون ریال به آموزش و پرورش استان مرکزی اختصاص یافته است.

محمد زیدوند افزود: در این استان با احداث کمپ‌هایی مجزا برای زنان و مردان اقدامات مناسبی در این زمینه صورت گرفته است.

محمد بهاروند فرماندار ساوه نیز گفت: احداث سرپناه شبانه برای زنان در ساوه یکی از مشکلات این شهرستان است که باید با حمایت‌های مسئولان رفع شود.

گفتنی است در این جلسه مصوب شد دستگاه‌های عضو این شورا برای سال آینده برنامه‌های عملی خود را در جلسه بعدی ارائه دهند.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۱۱٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=15498

برچسب ها