• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
10

بیش از یکهزار سمن در حوزه درمان معتادین در سطح کشور فعال هستند

  • کد خبر : 1526
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۳:۳۶

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: یک هزار و ۲۰۸ سمن در حوزه درمان معتادین در سطح کشور فعالیت می کنند. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، بابک دین پرست روز دوشنبه در جلسه مشترک کمیته‌های تخصصی پیشگیری، درمان و توسعه مشارکت های مردمی […]

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: یک هزار و ۲۰۸ سمن در حوزه درمان معتادین در سطح کشور فعالیت می کنند.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، بابک دین پرست روز دوشنبه در جلسه مشترک کمیته‌های تخصصی پیشگیری، درمان و توسعه مشارکت های مردمی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان زنجان افزود: پارسال اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال برای فعالیت سمن ها تخصیص داده شد.

وی یادآور شد: هم اکنون ۵۴ درصد سمن های در حوزه درمان و مابقی در حوزه فرهنگی و پیشگیری در سطح کشور فعالیت می کنند.

دین پرست افزود: پارسال ۱۴۰ میلیارد ریال برای درمان معتادین کشور هزینه شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن ۳۳ درصد افزایش داشت.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد گفت: براساس آمارهای ارایه شده هم اکنون ۶۵۷ هزار معتاد زیر پوشش سه هزار و ۹۴۰ مرکز درمانی قرار دارند.

وی ایجاد اشتغال معتادین بهبود یافته را مهم ترین عامل در ماندگاری این قشرخواند و ابراز کرد: تحقق این مهم در گرو زمینه پذیرش آنها در جامعه و تلاش های جدی نهادهای دولتی و غیر دولتی در افزایش سطح پذیرش و تسهیل در اجرای برنامه های مرتبط است.

دین پرست از تهیه و تدوین سند پیشگیری اولیه از اعتیاد در حوزه فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در سال جاری خبر داد و افزود: این سند برای دوره پنج ساله ابلاغ شده که باید۴۰ درصد جمعیت معتادین کشور زیر پوشش آن قرار گیرند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد گفت: بررسی روند اجرای سند پیشگیری اولیه از اعتیاد و پایش ها و ارزشیابی میزان اثر بخشی از اهداف عمده این سند است.

به گفته وی این سند پایان اردیبهشت امسال بازنگری، ابلاغ و ارایه می شود.

دین پرست تامین اعتبار لازم را از جمله مشکلات اجرای سند پیشگیری اولیه از اعتیاد کشور عنوان کرد و خواستار پیگیری جدی مسوولان مرتبط در مرتفع شدن این مشکل شد.

وی افزود: هم اکنون ۸۵۲ مرکز غیر مجاز درمان معتادین در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد ۴۰۰ مرکز به دلایل مختلف پلمپ و مابقی در حال دریافت مجوزهای لازم هستند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، همچنین بر لزوم بهره مندی و استفاده از ظرفیت های روحانیون کشور در پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۲/۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1526

برچسب ها