• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
6

کشف ۱۴ تن مواد مخدر و متلاشی شدن ۷۱ باند قاچاق مواد مخدر از آغاز سال تاکنون/ آمادگی صد در صدی پلیس برای جمع‌آوری معتادان

  • کد خبر : 15180
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در ۱۱ ماهه اخیر ۱۴ تن مواد مخدر در سطح شهر تهران کشف شده و ۷۱ باند قاچاق مواد مخدر نیز متلاشی شده است.به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار حسین ساجدی‌نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در نشست خبری با تبریک ایام‌الله دهه فجر به عملیات گسترده‌ای که در سه […]

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در ۱۱ ماهه اخیر ۱۴ تن مواد مخدر در سطح شهر تهران کشف شده و ۷۱ باند قاچاق مواد مخدر نیز متلاشی شده است.

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار حسین ساجدی‌نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در نشست خبری با تبریک ایام‌الله دهه فجر به عملیات گسترده‌ای که در سه شب گذشته در تهران انجام گرفت اشاره و اظهار داشت: عملیات گسترده‌ای در حوزه مبارزه با مواد مخدر در ۳ شب گذشته در سطح شهر تهران به وقوع پیوست. ۳۴ پاتوقی که از قبل شناسایی شده بود پلیس حمله کرده و در این هجمه ۱۳۷ نفر دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: دروازه‌ غار، فرحزاد، پل مدیریت و … از جمله پاتوق‌هایی بود که پلیس به آنها یورش برد و ۵۵ نفر از ۱۳۷ دستگیر شده عوامل اصلی فروش مواد مخدر بودند که هر کدام از آنها به میزان یک، ۲ و ۳ کیلو مواد نیز همراهشان بود که در مجموع در این عملیات جمعاً ۳۰۴ کیلو از انواع مواد مخدر نیز کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی افزود: در این عملیات از سگ‌های موادیاب نیز استفاده شد چرا که برای کشف موادی که در مکان‌های مختلف جاسازی شده بودند کمک بسیاری کردند.

سردار ساجدی‌نیا گفت: در طول هفته آینده و تا پایان سال نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا این دستگیری‌ها ادامه پیدا کند.

این مقام ارشد انتظامی به آمار کشفیات مواد مخدر در ۱۱ ماه گذشته اشاره و تصریح کرد: به استثنای باند اخیری که متلاشی شد تاکنون ۱۴ تن مواد مخدر در سطح شهر تهران پخش شده و ۷۱ باند قاچاق مواد مخدر نیز متلاشی شده است.

وی افزود: از آغاز سال تاکنون ۲۸۰ مرحله طرح دستگیری در حوزه مبارزه با مواد مخدر داشته‌ایم که این عملیات‌ها تا پایان سال نیز ادامه دارد.

این مقام ارشد انتظامی این میزان دستگیری را سوای دستگیری روزانه ۱۲۰ تا ۱۴۰ خرده‌فروش عنوان کرد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان این مطلب که پلیس آمادگی صد در صدی برای جمع‌آوری معتادان را دارد گفت: مسئولین مرتبط در حوزه کمپ باید بتوانند محل نگهداری برای معتادان را فراهم کند و گرنه برای پلیس کاری ندارد که بتواند معتادان را از سطح شهر جمع‌آوری کند.

سردار ساجدی‌نیا در مورد عملیات سه شب گذشته نیز گفت: در این عملیات یک قاچاقچی مواد مخدر کشته و ۴ نفر نیز زخمی شدند و چند سلاح گرم، تعداد قداره، قمه و پنجه بوکس نیز کشف و ضبط شد.

وی به حوزه سرقت خرد پرداخت و تصریح کرد: سرقت خرد ۵۰ درصد سرقت‌های تهران را به خود اختصاص داده و اکثر قریب به اتفاق سرقت‌های خرد توسط معتادین اتفاق می‌افتد که قطعاً اگر بتوانیم معتادان را جمع‌آوری و در کمپ نگهداری کنیم در کاهش سرقت اثر مطلوبی خواهد داشت.

وی در ادامه به مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن اشاره کرد و افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی تمام پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده و فرماندهی انتظامی نیز تمام مباحث امنیتی و انتظامی را پیش‌بینی کرده و برنامه‌ریزی‌های کامل در این زمینه انجام شده تا راهپیمایی خوبی را شاهد باشیم تا مردم بتوانند با حضور پررنگ خود برگ زرینی را برای انقلاب اسلامی رقم زنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان این مطلب که پیش‌بینی لازم برای ایجاد تسهیلات در حوزه ترافیک انجام شده گفت: تعامل خوبی با اتوبوسرانی و تاکسیرانی نیز شده؛ همچنین در حوزه امنیتی و پلیس آگاهی نیز پیش‌بینی‌های لازم شده تا پلیس در طول مسیر و نقاط مختلف حضور داشته باشد و بتواند از سرقت‌های ناخواسته توسط عوامل سودجو جلوگیری کند.

وی گفت: گشت‌های سواره و پیاده در محلات و در طول مسیر راهپیمایی مسیر را پوشش می‌دهند و شهروندان حضور دو تا سه برابری نیروهای انتظامی را شاهد هستند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: از ۲۴ ساعت قبل مسیرهای راهپیمایی از نظر ترافیکی و امنیتی کنترل خواهند شد و از شب قبل نیز پاکسازی مسیر انجام می‌شود تا خودروهای پارک شده به خارج از محدوده هدایت شوند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه به استفاده از بالگرد برای این مراسم اشاره کرد و گفت: از بالگرد برای گلریزان مسیر و همچنین پوشش خبری استفاده خواهد شد؛ همچنین تمهیدات ترافیکی در سه روز تعطیلی و کنترل ورود و خروج مسافران نیز توسط بالگرد انجام خواهد شد.

ساجدی‌نیا خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند با پلیس ۱۱۰ در تماس باشند و اگر مورد خاصی را مشاهده کردند به پلیس اطلاع دهند.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۱۱٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=15180

برچسب ها