مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ،شایعترین سن اعتیاد در کشور را ۲۵ تا ۳۵ سال عنوان کرد و گفت:ورود مواد محرک سن اعتیاد را کاهش داده است.
ˈمحمدباقر صابری زفرقندی ˈدر گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود:اگر مواد محرک وارد کشور نمی شد سن اعتیاد حدود ۳۰ به بالا بود.
وی با بیان اینکه سن اعتیاد بستگی به وسعت و تنوع اقلیمی کشور دارد، اظهار داشت:در برخی استان ها، نمونه هایی از اعتیاد اطفال نیز مشاهده می شود که مادران به خیال آرام کردن بیقراریهای کودکانشان ، به آنان تریاک خورانده اند.
این مقام مسوول در ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه مصرف ماده مخدر شیشه نیز در سنین پایین رخ می دهد، ادامه داد:وابستگی به مواد افیونی مانند تریاک نیز در سنین بالاتر ایجاد می شود و اغلب معتادان شاغل ، متاهل و بالای ۳۰ سال این ماده مخدر را مصرف می کنند.
صابری زفرقندی از تدوین برنامه جامع درمان اعتیاد نوجوانان خبر داد و گفت : مواد محرک اغلب در سنین پایین مصرف می شود که تبعات و آسیب های اجتماعی فراوانی به دنبال دارد از این رو برنامه جامع درمان اعتیاد نوجوانان در حال تدوین است تا اقدامات اساسی در این زمینه صورت گیرد.
وی در زمینه حمایت های دولت در بخش درمان اعتیاد نیز افزود: در دولت های نهم و دهم ، بحث درمان اعتیاد اوج گرفت و از سال ۸۴ به بعد شاهد جهش در توسعه مراکز درمانی اعتیاد بوده ایم .
صابری زفرقندی اظهار داشت:مداخلات درمانی اعتیاد و کاهش آسیب در زندان ها آغاز شد و اکنون به عنوان الگو مطرح هستیم .