جانشین دبیر شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان غربي، محیطهای آموزشی را ظرفيت مناسبي براي اجرای برنامههای پیشگیری اولیه از اعتیاد خواند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی علیرضا فیضی زاده جانشین دبیر شورا در جلسه افتتاحیه کارگاه آموزشی مربیان طرح های چهارگانه پیشگیری با بیان اینکه بیشترین جمعیت کشور در حوزههای آموزشی حضور دارند، گفت: محیطهای آموزشی در اجرای برنامههای پیشگیری اولیه از اعتیاد از اهمیت زیادی برخوردار میباشند، اگر مجریان طرحهای چهارگانه پیشگیری از اعتیاد این حوزه را بخوبی مدیریت كنند کمترین آسیب را درحوزه مواد مخدر و اعتیاد در سطح جامعه خواهیم داشت.
دکتر اسمائیل صدری روانشناس واستاد دانشگاه نقشه خطر پذیری وتدوین سند پیشگیری از آسیب های اجتماعی در آموزش وپرورش را بعنوان یک راهبرد بنیادی در حوزه پیشگیری قلمداد وافزود: عمده هدف این برنامه تمرکز برروی دانشآموزان یعنی کودکان و نوجوانان به عنوان جامعه در معرض خطر میباشد.
دکتر صدری افزود: حوزههایی همچون مراقبت از خود و حمایتهای مقابلهای بعنوان راهبردهای تخصصی و مهارتهای زیربنایی در این بخش از اهمیت ویژهای برخوردار است. مطمئناً اجرای طرحهای چهارگانه پیشگیری با رویکرد رشد مدار منجر به توسعه برنامههای کاهش آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در ابعاد مختلفی در دوره نوجوانی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دوره توجیهی آموزشی مربیان ارشد طرح های چهارگانه پیشگیری با رویکرد رشد مدار برای کارشناسان نواحی ۲۴ گانه آموزش و پرورش استان و همچنین نحوه تهیه و تدوین نقشه خطر پذیری ادارات آموزش و پرورش و تهیه سند پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در آموزش و پرورش توسط معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش وپرورش استان آذربایجان غربی برگزار شد بود.
منبع خبر: محیطهای آموزشی ظرفيتي مناسب براي اجرای برنامههای پیشگیری اولیه از اعتیاد۹۳٫۱۱٫۱۱