دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: افزایش کار و اشتغال پایدار و مولد از بروز بسیاری از معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد جلوگيري ميكند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در جلسه کمیته اشتغال و حرفه آموزی اين شورا به رابطه مستقیم و معنیدار بیکاری و معضلات اجتماعی اشاره و اظهار داشت: با ساماندهی این بخش و تلاش در جهت افزایش کار و اشتغال پایدار و مولد میتوان از بروز و ظهور بسیاری از معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد، سرقت، اختلافات خانوادگی و طلاق جلوگیری کرد.
وي طرح توانمندسازی زنان در معرض آسیبهای اجتماعی، خود سرپرست، بی سرپرست و معتادین بهبودیافته در جامعه با هدف آموزش های مهارتی مشاغل خانگی ، کسب درآمد و حمایت به اقتصاد خانوده با رویکرد عدم برگشت پذیری و امید به زندگی دوباره آنان در جامعه را جزو اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اعلام کرد و گفت : از دانش افراد با دانش به منظور بهبود مستمر در راستای ایجاد اشتغال برای بهبوديافتگان را استفاده و حمایت های لازمه را انجام خواهیم داد.
وی یادآور شد: خوشبختانه در سطح جامعه خیرانی را داریم که آمادگی لازم برای حمایت از معتادان بهبود یافته را دارند و از این رو انتظار داریم با بسترسازی مناسب زمینه ورود این قشر به حوزه اشتغال معتادین بهبود یافته ایجاد شود.
نصرتی با اشاره به نقش رسانهها و مطبوعات در راستای ترویج فرهنگ حمایت از معتادان بهبود یافته در جامعه اظهار اميدواري كرد كه با برنامهریزی صحیح و حمایت مناسب از این افراد میتوانیم زمینه کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد را در جامعه فراهم كنيم.
حسینی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان بحث اشتغال معتادین بهبودیافته را به دو بخش مزد بگیر و غیرمزد بگیر تقسیم کرد و گفت: با توجه به مسائل سوء پیشینه و مشکلات اخلاقی بعضی از معتادان، عضوگیری این افراد به عنوان نیروی کار مزدبگیر با مشکل مواجه است و همچنین در بخش غیرمزدبگیر نیز این افراد با مشکل ضامن جهت استفاده از تسلیهات بانکی روبرو هستند که باید در این خصوص چاره اندیشی شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۱۱٫۱۰