معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: اشتغال معتادان بهبود یافته از مسائل بسیار مهم به شمار میرود و باید تلاش کرد تا نظر خیرین را به این سمت جلب کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، دکتر پرویز افشار در نشست نقش مشارکت اجتماعی در کنترل و کاهش موادمخدر و روانگردانها ، اظهار کرد: گرچه مبارزه همه جانبه با عرضه مواد مخدر که شاهبیت مبارزه محسوب میشود بسیار انجام شده است اما تنها ۲۰ درصد جلوی مواد گرفته شده و ۸۰ درصد به داخل مرزها راه یافته است.
تغییر الگوی مصرف موادمخدر موجب شد که مقابله با عرضه به چالش کشیده شود
وی افزود: تغییر الگوی مصرف موادمخدر موجب شد که مقابله با عرضه به چالش کشیده شود بنابراین همکاری نزدیک و تعامل با یکدیگر در قالب ید واحده میتواند در زمینه کاهش تقاضا بسیار موثر باشد.
افشار با بیان اینکه حاکمیت باید سیاستها و استراتژیها را معلوم کند تصریح کرد: تک تک آحاد جامعه باید مبارزه کنیم چراکه اگر در خانوادهای فرزندان به اعتیاد سوق پیدا کند قابلیتهای سایر افراد خانواده هم تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و رشد علمی، فرهنگی و اقتصادی جامعه دچار اختلال میشود.
معاون ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: از آنجایی که استان کرمان دارای قابلیتهای فراوانی است به همین دلیل نیاز است که مسوولین یک عزم جدی بکار گیرند تا حلقههای محافظتی این استان را تقویت کنند.
افشار خاطرنشان کرد: خوشبختانه هم اکنون هماهنگیهای بسیار خوبی در استان کرمان انجام شده است و کماکان ادامه دارد و باید مشارکت مردم و خانوادهها هم در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی افزایش یابد.