• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
9

اعتياد جوانان مهمترين مسئله جامعه است

  • کد خبر : 14763
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۵:۳۱

استاندار مركزي اعتياد جوانان را مهمترين مسئله جامعه دانست و گفت: خطر اعتياد جدي است و بايد با استفاده از تمامي ابزارها و ظرفيت‌هاي موجود در كشور از گرايش جوانان به اعتياد جلوگيري كرد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ مهندس مقيمي در جلسه اين شورا به اقدامات مثبت صورت […]

استاندار مركزي اعتياد جوانان را مهمترين مسئله جامعه دانست و گفت: خطر اعتياد جدي است و بايد با استفاده از تمامي ابزارها و ظرفيت‌هاي موجود در كشور از گرايش جوانان به اعتياد جلوگيري كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ مهندس مقيمي در جلسه اين شورا به اقدامات مثبت صورت گرفته در حوزه مبارزه با مواد مخدر به خصوص طرح كارزار رسانه‌اي پيشگيري از مصرف شيشه افزود: اين طرح‌ها در راستاي افزايش سطح آگاهي افراد بايد ادامه داشته باشد و تمام امكانات دستگاه‌هاي دولتي و غير دولتي بايد در اين راستا قرار گيرد، چرا كه با توجه به هجمه عظيم مافياي مواد مخدر و تلاش دشمن در آلوده كردن نسل جوان، برگزاري مقطعي اين قبيل برنامه‌ها بايد توسعه يابد.

وي با اشاره به سودهاي كلان ناشي از تجارت مواد مخدر افزود: ما بايد با استفاده از تمامي راه ها و ابزارها از گرايش جوانان به اعتياد جلوگيري كنيم و انشاء اله هم موفق خواهيم شد.

رئيس شوراي هماهنگي استان با تشريح اينكه امروز اعتياد جوانان مهمترين مسئله جامعه است، افزود: اعتياد ديگر مختص به يك قشر خاص نيست و در صورت غفلت مي‌تواند دامان همه را بگيرد.

مقيمي با بيان پر اهميت دانستن موضوع اشتغال معتادين بهبوديافته اظهار داشت: اشتغال موضوعي است كه اگر به آن توجه نكنيم منجر به عود مجدد بهبوديافتگان مي‌شود و اين به معناي تحميل خسارت هاي فراوان به كشور و جامعه است.

وي اضافه كرد: بايد با انجام حمايت‌هاي اجتماعي به خصوص مشاركت گرفتن از خيرين زمينه بازگشت معتادين بهبوديافته را به جامعه فراهم كنيم چرا كه وقتي يك فرد رهايافته از اعتياد احساس مي‌كند جامعه به او اقبال دارد از اين رو نه تنها ميزان ماندگاريش در درمان افزايش پيدا خواهد كرد، بلكه گرايش او به جرايم اجتماعي نيز كمتر خواهد شد.

رئيس شوراي هماهنگي استان با بيان اينكه خيرين نقش بسزايي در در اشتغال افراد بهبود يافته دارند، اظهار داشت: با حضور مردم در عرصه حمايت‌هاي اجتماعي، معتادين نه تنها مشاركت اجتماعي و به تبع آن اجتماعي سازي امر مبارزه با مواد مخدر كه از سياست هاي ستاد مبازه با مواد مخدر كشور است اتفاق مي افتد، بلكه زمينه جامعه پذيري معتادين بهبوديافته و بازگشت آنان به كانون خانواده تسهيل تر مي‌شود.

همچنين معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استانداري در اين جلسه گفت: افزايش مصرف شيشه از سال۸۶ تا سال ۹۰ نشان مي دهد كه مافياي مواد مخدر به دنبال معتاد نمودن قشر جوان كشور است، قشري كه بايد به دنبال كار و تحصيل باشد و در آينده چرخ هاي پيشرفت كشور را بگرداند. از اين رو همه ما وظيفه داريم دربرابر اعتياد جوانان فارغ از تنگناهاي اداري، اهتمام ويژه اي داشته باشيم.

وي با بيان كاهش سن اعتياد در كشور افزود: طرح كارزار رسانه‌اي پيشگيري از مصرف شيشه بايد حداقل دوبار در طول سال برگزار شود و اجراي اين مهم مي بايست با بهره گيري از پتانسيل بخش غير دولتي و سمن ها باشد تا با مشاركت خود مردم ميزان اثر بخشي طرح هاي كارزار افزايش پيدا نمايد، ضمن اين كه هر وقت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از پتانسيل مردم استفاده كرده توانسته توفيقات زيادي را كسب نمايد. معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري با پراهميت دانستن نقش صدا و سيما در افزايش آگاهي مردم گفت: مدارس و دانشگاه ها با توجه به اين كه گروه هدف نوجوانان و جوانان را در اختيار دارند نقش و مسئوليت ويژه اي در توانمند سازي افراد در برابر اعتياد دارند.

همچنين محمد زيدوند دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان استان افزود: كارزار رسانه‌اي شيشه با ۱۲۰ برنامه عملياتي طي روزهاي ۲۰ الي ۲۷ دي ماه سال جاري با محوريت بهزيستي استان صورت پذيرفت كه با تلاش كليه بخش‌هاي دولتي و غير دولتي شاهد اقدامات موثري در اين طرح بوديم.

وي با بيان اينكه استان مركزي از حيث مصرف شيشه در سطح كشور جزو استان هاي كم خطر است افزود: ترانزيتي بودن استان، وجود جمعيت حاشيه نشين با فقر فرهنگي بالا و ديگر عوامل خطر موجود نشان مي‌دهد در صورت كم كاري و غفلت ممكن است شاهد گسترش شيوع اعتياد در استان باشيم از اين رو بايد اقدامات خود را در افزايش سطح آگاهي افراد جامعه ارتقاء دهيم.

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ارزيابي ميزان اثر بخشي طرح كارزار را پر اهميت دانست و افزود: نتايج اين ارزيابي مي‌تواند منجر به رفع نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت گردد.

زيدوند با تشريح اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغال و توانمند سازي معتادين بهبوديافته توسط دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: براساس دستورالعملي كه وزير كشور و دبيركل ستاد ابلاغ كرده‌اند علاوه بر حمايت از اشتغال معتادن بهبوديافته، زمينه حمايت از كار آفرينان و گسترش بخش هاي توليدي جامعه نيز فراهم مي‌شود.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۳٫۱۱٫۰۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14763

برچسب ها