• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

ضعف اعتقادات مذهبی مهمترین علت ابتلا به اعتیاد است

  • کد خبر : 14754
  • ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۹:۴۷

امام جمعه نوشهر ضمن تاکید بر شناخت برنامه‌های دشمن در گسترش بحث مواد مخدر در بین جوانان گفت: ضعف اعتقادات مذهبی یکی از مهمترین علل ابتلا به اعتیاد است.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، حجت الاسلام محمود مشایخ، در همایش انجمن معتادان گمنام غرب مازندران که با حضور مسئولین […]

امام جمعه نوشهر ضمن تاکید بر شناخت برنامه‌های دشمن در گسترش بحث مواد مخدر در بین جوانان گفت: ضعف اعتقادات مذهبی یکی از مهمترین علل ابتلا به اعتیاد است.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، حجت الاسلام محمود مشایخ، در همایش انجمن معتادان گمنام غرب مازندران که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی، اصناف و بازاریان شهرستان و افراد بهبودیافته در شهرستان نوشهر برگزار شد، اظهار داشت: اعتیاد یکی از برنامه‌های استعمار بوده که در بین مسلمانان و به خصوص در بین جوانان ما گسترش یافته است.

وی با مروری بر آیات کلام الله مجید بیان داشت: در قرآن بارها و بارها از شیطان به عنوان دشمن انسان یاد شده و همه مسلمانان باید از قرآن یک راه اساسی که همان دشمن شناسی است را فرا گیرند.

حجه الاسلام مشایخ در ادامه، با بیان اینکه اعتیاد از دسیسه‌های دشمن است، گفت: ابتلا به اعتیاد دارای عواملی است که مهمترین عامل استعمار است.

وی افزود: رفاه زدگی، رفقای ناباب، مشکلات خانوادگی، ناراحتی‌های روانی، فقدان سرپرست ( والدین و همسر)، فراغت و بیکاری و مهمترین مساله، ضعف اعتقادات مذهبی از عوامل ابتلا به اعتیاد است.

امام جمعه نوشهر، ضمن تاکید بر افزایش آگاهی و دانستن گفت: اولین آیاتی که بر پیامبر اکرم (ص) نازل شد توجه به امر خواندن و قرائت بود و این نشان می‌دهد که آدمی با خواندن و آگاهی نجات می‌یابد.

حجه الاسلام مشایخ، تصریح کرد: الان در جامعه ما و نظام جمهوری اسلامی اعتیاد به عنوان بیماری تلقی شده است و باید راه درمان این بیماری را بیابید و برای ریشه‌کنی آن اقدام کنید چرا که عقل و شرع حکم می کند انسان بیمار باید برای درمان خود تلاش کند.

وی در ادامه با بیان اینکه سخت‌ترین دردها توسط پزشکان متخصص درمان می‌شود افزود: درد اعتیاد در مقابل بیماری‌های سخت، دردی نیست و بیماران به اعتیاد باید با امیدواری آن را درمان کنند.

حجه الاسلام مشایخ با اشاره به آيه‌اي از قران مبني بر اينكه ” هرکس یک نفر را زنده کند مانند این است که جامعه ای را زنده کرده است” افزود: با بهبود یک معتاد نه تنها خود بلکه زن و فرزندانش نیز به سعادت خواهند رسید. یک آدم معتاد بیش از همه خود را اذیت کرده و به جسم و اعضا و جوارح بدنش آسیب می‌زند.

حجه الاسلام مشایخ به معضلات عدیده اعتیاد در خانواده اشاره کرد و اظهار داشت: فرد معتاد بدون توجه به اطرافیان (زن، فرزند ، والدین و…)در صورت نیاز به پول،از فرش زیرپای خانواده و النگوهای دست دختر کوچکش نمی‌گذرد.

وی، با اشاره به اینکه هرچیزی که لذت آفرین است انسان نباید دنبال آن باشد عنوان داشت: بهره جستن از لذت ها باید بر اساس دین، شرف و عفت باشد در غیر اینصورت لذت های انسان به بیراهه می‌رود.

امام جمعه نوشهر اظهار داشت: کتابی در مورد حرف‌های لحظات پایانی زندگی اعدامی‌ها می‌خواندم که حرفهایی ماندگار شد از جمله اینکه برخی می‌گفتند “نمازم را رها کردم کارم به اینجا رسید”، دیگری می‌گفت “آخر خلاف پای دار و اعدام است” برخی عدم یاد خدا را سرانجام خود عنوان کردند، برخی دوست بد را علت فرجام بد زندگی می‌دانستند.

حجه الاسلام مشایخ، خطاب به آقایان و بانوان بهبودیافته با بیان اینکه از شما میخواهم اعتقادات دینی و مذهبی خود را تقویت کنید، افزود: نماز بخوانید و به مسجد بروید چرا که این باورها و اعتقادات بهترین دارویی که اراده را قوی می‌کند.

وی همچنین در ادامه بر لزوم بهره‌گیری از تجربیات بهبودیافتگان در امر درمان دیگر بیماران مبتلا به اعتیاد تاکید کرد.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۳٫۱۰٫۳۰ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14754

برچسب ها