• امروز : پنج شنبه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 11 September - 2025
کل پست ها: 74852اخبار امروز : 6
11

پیگیری برای ارائه درس “پیشگیری از اعتیاد” در دانشگاه‌ها

  • کد خبر : 1463
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۷:۴۵

مشاور اجرایی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: دیگر زمان آن گذشته که معضل اعتیاد را نفی کنیم و وقت آن رسیده تا حساب شده و با مشارکت همگانی با این معضل برخورد و همه مسئولین دانشگاهی با هم‌افزایی در این مورد اقدام کنند. به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، […]


مشاور اجرایی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: دیگر زمان آن گذشته که معضل اعتیاد را نفی کنیم و وقت آن رسیده تا حساب شده و با مشارکت همگانی با این معضل برخورد و همه مسئولین دانشگاهی با هم‌افزایی در این مورد اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر رشید جعفرپور در مراسم اختتامیه اولین جشنواره منطقه‌ای دانشگاه پاک، پدیده مواد مخدر را دخیل در سلامت روان و جسم و همچنین امنیت اجتماعی عنوان کرد و افزود: این معضل اجتماعی علاوه بر سلامت خود فرد سلامت و امنیت جامعه را نیز تهدید می‌کند و به همین علت باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

وی با بیان اینکه باید با هر پدیده با توجه به ماهیت آن برخورد شود، راه برخورد با معضل مواد مخدر را برخورد ایجابی و استفاده از ابزارنرم(فرهنگی) عنوان کرد و گفت: در زمینه برخورد با معضل مواد مخدر در جامعه باید به زمینه‌های پیشگیری نسبت به مبارزه بیشتر بها داده شود.

به گفته جعفرپور در سال‌های اخیر تعاملات خوبی میان ستاد مبارزه با مواد مخدر و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم صورت گرفته و بودجه‌ای نیز در این خصوص از سوی ستاد در اختیار این معاونت قرار گرفته که این بودجه در اختیار دانشگاه‌های کشور قرار داده شده است تا برنامه‌های خود را در زمینه مواد مخدر پیگیری کنند.

وی با اشاره به تلاش معاونت فرهنگی برای ارائه درس دو واحدی(اختیاری) در زمینه پیشگیری از مواد مخدر در دانشگاه‌های کشور، گفت: به محض تصویب این طرح، ارائه این درس به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

مشاور اجرایی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه از برگزاری ۶۱۰ کارگاه آموزشی در سال تحصیلی گذشته خبر داد و اظهارداشت: برپایی ۲۲۰۰ کارگاه آموزشی را نیز در سال تحصیلی جاری پیش‌بینی کردیم که توانسته‌ایم تاکنون بخش زیادی از آن را به انجام برسانیم.

جعفر پور معتقد است: برای رسیدن به تمامی اهداف در نظر گرفته شده در زمینه پیشگیری از مواد مخدر همکاری تمامی مسئولین دانشگاه الزامی است و باید در این خصوص مشارکت همگانی انجام شود.


منبع خبر: ايسنا ۹۲/۲/۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1463

برچسب ها