• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
7

كشف بيش از يك تن مواد مخدر در مرزهاي جنوبي سيستان و بلوچستان

  • کد خبر : 14569
  • ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۸:۲۸

فرمانده مرزباني سيستان و بلوچستان از كشف و ضبط بيش از يك تن مواد مخدر در مرزهاي جنوبي استان خبر داد. به گزارش پايگاه خبري پليس، سرتيپ‌دوم پاسدار “رهام‌بخش‌ حبيبي” در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ما گفت: مرزداران هنگ مرزي سراوان با اقدامات اطلاعاتي و همكاري موثر عوامل انتظامي و سپاه پاسداران، از قصد قاچاقچيان […]

فرمانده مرزباني سيستان و بلوچستان از كشف و ضبط بيش از يك تن مواد مخدر در مرزهاي جنوبي استان خبر داد.

به گزارش پايگاه خبري پليس، سرتيپ‌دوم پاسدار “رهام‌بخش‌ حبيبي” در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ما گفت: مرزداران هنگ مرزي سراوان با اقدامات اطلاعاتي و همكاري موثر عوامل انتظامي و سپاه پاسداران، از قصد قاچاقچيان مواد مخدر براي ورود به داخل كشور مطلع شدند كه در همين راستا كليه محورهاي احتمالي ورود آنها، در پوشش كامل مأموران قرار گرفت.

وي افزود: با اجراي كمين‌هاي هدفمند و بهره‌گيري از تاكتيك‌هاي عملياتي سرانجام مأموران موفق شدند يك دستگاه خودرو كه با نقض حريم امنيتي، قصد ورود به عمق خاك كشورمان داشت را مشاهده کنند.

سردار حبيبي خاطرنشان كرد: مأموران بلافاصله براي توقف اين خودرو وارد عمل و قاچاقچيان پس از دقايقي درگيري مسلحانه به يكي از روستاهاي مرزي متواري شدند.

فرمانده مرزباني استان ادامه داد: با پايش و اشرافيت اطلاعاتي سرانجام محل اختفاء خودرو حامل مواد مخدر در يك منزل مسكوني واقع در يكي از روستاهاي مرزي شناسايي شد.

وي افزود: با هماهنگي مراجع قضايي و اتخاذ تمهيدات لازم، منزل شناسايي شده مورد بازديد قرار گرفت كه پس از بررسي‌، مشخص شد قاچاقچيان كه توان رويارويي با مأمورن را در خود نمي‌ديدند ضمن برجاي گذاشتن محموله مواد مخدر از محل متواري شده‌اند.

سردار حبيبي ضمن تشكر از همكاري مرزنشينان منطقه گفت: مأموران در بازرسي اين منزل مسكوني توانستند مقدار يك تن و چهارصد و شصت كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك را كشف و ضبط کنند.

اين مقام ارشد مرزباني استان، مرزهاي سيستان و بلوچستان را براي متجاوزين، قاچاقچيان و معاندين ناامن خواند و در پايان از همكاري نيروهاي سپاه پاسداران و انتظامي شهرستان سراوان كه بدون چشم ‌پوشي، مقتدرانه با اعمال خلاف قانون متجاوزين و قاچاقچيان برخورد مي‌نمايند تقدير و تشكر كرد.

منبع خبر: پايگاه خبري پليس۹۳٫۱۰٫۲۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14569

برچسب ها