دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي بر گسترش و تقويت مراكز اشتغالزايي براي بهبوديافتگان از اعتياد تاكيد كرد و گفت: بايد مهارتهاي لازم را به بهبوديافتگان به منظور كسب اشتغال آموزش داد.
به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي، محمدعلي نصرتي در جلسه توجيهي- آموزشي دبيران شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستانهاي استان كه به منظور تبيين انتظارات در ساختمان شماره دو استانداري تبريز برگزار شد، هدف از برگزاري جلسه را تفاهم و درك مشترك، تعامل با ساير شوراهاي شهرستانها، تشريح وظايف و انتظارات و مطرح كردن دغدغههاي شورا، تعامل با كارشناسان شوراي استان و ارايه رهنمودهاي لازم اعلام كرد.
وي با اشاره به اهداف دشمن براي ترويج فساد و بي بند و باري از طريق آلوده كردن جوانان به مواد مخدر، مشروبات الكلي و ساير موارد مرتبط، ضمن تاكيد بر دفاع از آرمانها و حيثيت و شرافت و تمدن و دين و دستاوردهاي انقلاب به لزوم پاكسازي مناطق آلوده شهري و روستايي را از لوث معتادين متجاهر تاكيد كرد.
نصرتي استفاده از ظرفيت علما و مردم و جلب مشاركت خيرين شهرستانها و استفاده از حداكثر ظرفيتهاي موجود در منطقه و بهرهگيري از تواناييهاي بهبوديافتگان يا معتادان در حال بهبودي ، ايجاد و گسترش مراكز اشتغالزايي و آموزشهاي لازم در خود اشتغالي را تاكيد كرد.
دبير شوراي هماهنگي استان با تاكيد بر اينكه كليه ارزيابيها و اعطاي امتيازات به شهرستانها از طريق دستورالعملهاي ابلاغي و براساس جلسات و عملكرد و مصوبات انجام شده و كيفيسازي جلسات و… انجام خواهد شد، اولويتبندي مسائل مرتبط با شهرستان و تجزيه تحليل مسائل منطقه و شناسايي اموال و نظارت مستمر بر مراكز دارويي و درمان و كاهش آسيب را مورد تاكيد قرار داد.
منبع خبر: روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۳٫۱۰٫۲۲