• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

سرمایه اجتماعی شاه کلید پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 14459
  • ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۵:۰۸

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی کشور، سرمایه اجتماعی را شاه‌کلید پیشگیری از اعتیاد دانست و گفت: ارتقای سرمایه اجتماعی، افزایش اعتماد عمومی و هویت ملی از جمله راهکارها در راستای کاهش اعتیاد به شمار می‌روند. به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مجید رضازاده عصر امروز در نشست خبری کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف […]

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی کشور، سرمایه اجتماعی را شاه‌کلید پیشگیری از اعتیاد دانست و گفت: ارتقای سرمایه اجتماعی، افزایش اعتماد عمومی و هویت ملی از جمله راهکارها در راستای کاهش اعتیاد به شمار می‌روند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، مجید رضازاده عصر امروز در نشست خبری کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه در استان مرکزی اظهار داشت: هدف از اجرای طرح کارزار رسانه‌ای مصرف شیشه، افزایش آگاهی و اطلاعات عمومی مردم به ویژه خانواده‌ها نسبت به خطرات مصرف مواد مخدر صنعتی به خصوص شیشه است.

وی با تاکید بر اینکه برخی از افراد به دلیل باورهای غلط و اشتباهی که دارند نسبت به مصرف مواد مخدر اقدام می‌کنند، اظهار داشت: خانواده‌ها هم به دلیل عدم اطلاع از چگونگی اعتیاد فرزندانشان این معضل را جعبه سیاه تلقی می‌کنند، بنابراین اجرای کارزار رسانه‌ای می‌تواند در راستای ارتقای سطح دانش عمومی جامعه، خانواده‌ها و فرزندان نسبت به این ماده صنعتی موثر واقع شود.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی کشور تصریح کرد: باید خانواده‌ها به فرزندانشان رفتارهای درست و مهارت زندگی را آموزش بدهند تا آنها از خطرات اعتیاد در امان بمانند.

رضازاده بیان داشت: کارزار رسانه‌ای از سال ۹۱ با هدف پیشگیری از اعتیاد با استفاده از تمام پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها در کشور آغاز بکار کرد.

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: با توجه به شیوع مصرف شیشه در کشور و تغییر الگوی مصرف از مواد مخدر به سمت مواد محرک، پایین آمدن سن اعتیاد و گرایش نوجوانان و زنان به این ماده خطرناک لزوم پیشگیری و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در اولویت کاری قرار می‌گیرد.

کیانوش امینی ادامه داد: طبق تحقیقات به دست آمده در کشور ۹۲ درصد از افراد مبتلا به اعتیاد شیشه تحصیلاتی در مقطع دیپلم، ۸۰ درصد دارای اختلالات روانی و ۷۵ درصد هم قبلا اعتیاد به مشروب داشته‌اند.

وی اظهار کرد: آمار اعتیاد سال گذشته در کشور نشان می‌دهد که حدود هزار و ۷۶۲ نفر بر اثر ابتلا به اعتیاد فوت کرده‌اند، بنابراین لزوم تدوین برنامه‌های پیشگیرانه اعتیاد در جامعه ضروری به نظر می‌رسد.

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: در استان مرکزی ۱۵ تیم امدادرسانی سیار و سه سرپناه برای معتادان با ارائه خدمات در حال فعالیت است.

وی افزود: برای اجرای طرح کارزار رسانه‌ای در استان از ۲۷ مهر ماه اقداماتی انجام و طی آن ۱۲۰ وظیفه به نهاد‌ها و دستگاه‌ها مطابق با وظایف ذاتی آنها واگذار شد.

امینی با بیان اینکه کاهش اعتیاد در جامعه نیازمند انقلاب فکری است، عنوان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی، تئاتر خیابانی در سه بخش کودک، نوجوان و بزرگسالان، تهیه حدود ۹۳ هزار اقلام تبلیغاتی، ارسال پیامک و ایمیل، راه‌اندازی سایت، نصب بنر و راه‌اندازی کارناوال شادی از جمله برنامه‌های این طرح به شمار می‌رود.

گفتنی است؛ کارزار رسانه‌ای پیشگیری از مصرف شیشه در استان مرکزی هم‌زمان با شش استان دیگر از ۲۰ تا ۲۶ دی ماه برگزار می‌شود.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۱۰٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14459

برچسب ها