• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

صندوق حمايت از بهبوديافتگان با هدف اشتغال‌زايي آنان در استان مركزي راه‌اندازي مي‌شود

  • کد خبر : 14439
  • ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۶:۱۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي از تشكيل صندوق حمايت از بهبوديافتگان با هدف اشتغال‌زايي آنان در مركزي خبر داد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ محمد زيدوند در جلسه شوراي هماهنگي شهرستان خمين با اشاره به سياست‌هاي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري در باب مبارزه با […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي از تشكيل صندوق حمايت از بهبوديافتگان با هدف اشتغال‌زايي آنان در مركزي خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ محمد زيدوند در جلسه شوراي هماهنگي شهرستان خمين با اشاره به سياست‌هاي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري در باب مبارزه با مواد مخدر گفت: اولويت اصلي ستاد مبارزه با مواد مخدر، اجتماعي نمودن امر مبارزه با مواد مخدر است. همان گونه كه تجربيات انقلاب نشان داده است اقدامات اجتماعي، رسيدن به هدف را آسان و امكان پذير مي‌كند، پس در اين زمينه هم با كمك همه مردم مي‌توانيم موفق عمل كنيم.

وي با توجه به وضعيت نگران‌كننده كشت و توليد مواد مخدر در كشور افغانستان گفت: رشد ۱۰۳۱ درصدي كشت ترياك بعد از ورود ناتو به اين كشور باعث توليد اين ماده به ۷۵۰۰ تن رسيده است.

دبير شوراي هماهنگي استان به تشريح ساختار دبيرخانه شورا پرداخت و افزود: در استان‌ها وظايف راهبري و نظارت برنامه‌ها و فعاليت‌هاي فرهنگي و پيشگيري، درمان و حمايت‌هاي اجتماعي و كاهش آسيب بر عهده دبيرخانه شورا مي‌باشد كه همين وظيفه را در شهرستان‌ها، فرمانداران به‌عنوان روساي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بر عهده دارند.

زيدوند در ادامه به صيانت از اشتغال معتادين بهبوديافته اشاره كرد و گفت: از طريق اشتغال و ارايه حمايت‌هاي اجتماعي مي‌توان از بازگشت آنان به عرصه اعتياد جلوگيري كرد.

وي اظهار داشت: در زمينه اشتغال بهبوديافتگان صندوق حمايت از آنان در استان در حال راه اندازي مي‌باشد كه در اين راستا بهره‌مندي از ظرفيت خيرين هم بايد مورد توجه قرار گيرد.

زيدوند به بحث كارزار رسانه‌اي شيشه كه مقرر است از تاريخ ۲۰ الي ۲۷ دي ماه برگزار شود، اشاره كرد و گفت: با توجه به افزايش مصرف شيشه به خصوص در بين زنان و پيشنهاد مصرف اين ماده مخرب در آرايشگاه‌ها و باشگاه‌هاي ورزشي، اداره كل بهزيستي استان متولي برگزاري كارزار با همكاري كليه دستگاه‌هاي اجرايي در راستاي افزايش اطلاعات مردم در خصوص شيشه برنامه‌هايي در جهت كاهش گرايش مصرف شيشه در استان شد كه اين امر با اجراي صحيح برنامه ها توسط دستگاه ها محقق مي‌شود.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۱۰٫۲۰ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14439

برچسب ها