• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - محرم - 1447
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
کل پست ها: 74000اخبار امروز : 8
14

وضعیت اقتصادی در گرایش زنان به حمل و قاچاق موادمخدر موثر است

  • کد خبر : 14428
  • ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۵:۲۶

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان تاکید کرد: وضعیت اقتصادی در گرایش زنان به حمل و قاچاق موادمخدر موثر است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه زنجان، حسین احمدی در حاشیه همایش اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر با ارائه مقاله خود، گفت: در دسترس‏ترین افراد برای پیشگیری از مصرف موادمخدر مصرف‌کنندگان هستند، لذا در مقاله […]


رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان تاکید کرد: وضعیت اقتصادی در گرایش زنان به حمل و قاچاق موادمخدر موثر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه زنجان، حسین احمدی در حاشیه همایش اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر با ارائه مقاله خود، گفت: در دسترس‏ترین افراد برای پیشگیری از مصرف موادمخدر مصرف‌کنندگان هستند، لذا در مقاله حاضر به قاچاق موادمخدر در زنجان توسط زنان پرداخته شده است، البته بررسی این موضوع که چه شرایطی سبب می‌شود زنان به این سمت روی بیاورند نیازمند بحثی گسترده است.

وی افزود: در این زمینه زنجان یکی از استان‎های پاک کشور است که ابتدا نیازمند تعریف جرائم است که یکی از نظریه‎پردازان بنام مرتون در این زمینه می‌گوید در جوامع جدید ارزش‎های خاصی به افراد منتقل می‌شود که آرمان‎های اصلی صرف نظر از موقعیت افراد به آن‎‏ها منتقل می‌شود که افرادی که دارای ابزار لازم نیستند از راه‎های نامشروع وارد جرم می‌شوند.

این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: مطالعات این مقاله به صورت کیفی بود که از ۲۰ نفر از زنان زندانی زنجان که به جرم حمل و قاچاق مواد مخدر در زندان بودند ۱۱ نفر حاضر به همکاری شدند که تحصیلات اغلب آنان زیر دیپلم بود و بالای ۲۶ سال سن داشتند که ۹ نفر به جرم حمل مواد سنتی و دو نفر نیز حمل مواد صنعتی دستگیر شده بودند.

وی اظهار کرد: در مصاحبه با این افراد دلایل مختلفی برای ارتکاب آنان به جرم وجود داشت که از آن جمله می‎توان خانواده، وضعیت اقتصادی، حمایت اجتماعی نامطلوب، باورهای مذهبی پایین، دانش و آگاهی اندک را برشمرد.

احمدی تصریح کرد: اکثر افراد همسر و خانواده همسر خود را دلیل گرایش آنان به جرم می‎دانستند و درصد قابل توجه آن‎ها سرپرست خانوار بودند.

ذکرالله مروتی، مدرس دانشگاه زنجان نیز در این همایش به ارائه مقاله خود در این زمینه پرداخت و به بررسی دلایل ماندگار افراد معتاد پس از ترک اشاره و اعلام کرد: در این مقاله ۱۳ نفر به روش گلوله برفی مورد بررسی قرار گرفتند که دلایل پاک بودن خود را از موادمخدر به مدت دو سال و بیشتر ارتباط با معنویت، تغییر دوستان، پذیرش و تشویق خانواده، آشنایی با تجربه‎های موفق، دوری از انزوا، احساس پذیرش اجتماعی معرفی کردند.

منبع خبر: ايسنا ۹۳٫۱۰٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14428

برچسب ها