• امروز : جمعه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
10

استفاده از تجارب كشورهاي موفق در زمينه مبارزه با آسيب هاي اجتماعي

  • کد خبر : 14386
  • ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت هاي مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر بر استفاده از تجارب كشورهاي موفق در زمينه مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي تاكيد كرد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان، دكتر پرويز افشار در اولين جشنواره ايده‌هاي برتر استان كردستان ضمن تقدير و تشكر از فعاليت‌هاي استاندار […]

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت هاي مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر بر استفاده از تجارب كشورهاي موفق در زمينه مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان، دكتر پرويز افشار در اولين جشنواره ايده‌هاي برتر استان كردستان ضمن تقدير و تشكر از فعاليت‌هاي استاندار كردستان، و دبير شوراي هماهنگي استان اظهار كرد: استفاده از تجارب كشورهاي موفق در زمينه مبارزه با آسيب هاي اجتماعي بويژه اعتياد مهم است و در اين راستا استفاده از تمامي ظرفيت‌هاي اجتماعي و سازمان‌هاي مردم يكي از اهداف مهم و اساسي ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور است.

وي افزود: بهتر است سازمان‌هاي مردم نهاد بصورت كشوري تبادل افكار و تجربيات داشته باشند. برگزاري جشنواره‌هايي مثل جشنواره ايده‌هاي برتر به منظور استفاده از ظرفيت‌هاي اجتماعي است.

هچنين در حاشيه جشنواره نمايشگاهي توليدات فرهنگي و پيشگيري ، آموزشي و اشتغال معتادين بهبود يافته و خانواده‌هاي آسيب ديده و درمعرض خطر برگزار شد كه مورد استقبال مردم و مسئولين قرار گرفت.


ارسال بیش از ۲ هزار ایده از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ایده های برتر
همچنين سلیم کریمی دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در اين جشنواره گفت: فراخوان این جشنواره در ۵ محور و ۲۹ زیر محور برای جذب ایده ها در سراسر کشور منتشر شد و ۲ هزار و ۱۳۵ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که از این تعداد یک هزار و ۸۵۰ ایده به مرحله داوری راه یافتند.

وي با اشاره به اينكه مجموع ۳۰ دستگاه دولتی، ۱۷ سازمان مردم نهاد و ۵ شرکت بخش خصوصی در این جشنواره مشارکت داشته اند، افزود: ۷۲.۵ درصد از ایده های ارسالی مربوط به آقایان و مابقی هم مربوط به بانوان بود.

كریمی افزود: ۵.۷ درصد ارائه کنندگان ایده ها دارای مقطع تحصیلی ابتدایی، ۹.۴ درصد سیکل، ۲۰.۹ درصد دیپلم، ۵.۷ درصد فوق دیپلم، ۲۹.۶ درصد لیسانی،۸.۷ درصد فوق لیسانی و ۱.۶۱ درصد هم دکترا داشتند.

وی عنوان کرد: ۷۴.۴ درصد آثار ارسالی مربوط به استان کردستان، ۲۱.۵ درصد مربوط به خارج از استان بوده است.

وی بومی‌سازی ایده های برتر، توسعه مشارکت های مردمی و استفاده از توان تشکل ها و گروه های مردمی در مبارزه اجتماعي با مواد مخدر را از جمله اهداف این جشنواره ذکر کرد وافزود:سیاست او رويكرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از جمله سیاست ها و رويكرد محوری دولت یازدهم برای مقابله با این بلای خانمان سوز بوده و برپایی چنین جشنواره هایی نیز در این راستاست.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان۹۳٫۱۰٫۱۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14386

برچسب ها