• امروز : جمعه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
7

برترین‌های جشنواره ایده‌های برتر در ‏حوزه کنترل و کاهش مواد مخدر در كردستان معرفی شدند

  • کد خبر : 14371
  • ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۷:۳۴

نخستين جشنواره ايده‌هاي برتر در كردستان برگزار و از مجموع ۲۱۳۵ ايده واصل شده به دبيرخانه جشنواره، هزار و ۸۵۰ اثر به مرحله داوری راه یافتند كه ۱۰ اثر به عنوان برگزیده انتخاب و به دارندگان آنها لوح تقدیر و هدایايي به همراه تندیس جشنواره اهدا شد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد […]

نخستين جشنواره ايده‌هاي برتر در كردستان برگزار و از مجموع ۲۱۳۵ ايده واصل شده به دبيرخانه جشنواره، هزار و ۸۵۰ اثر به مرحله داوری راه یافتند كه ۱۰ اثر به عنوان برگزیده انتخاب و به دارندگان آنها لوح تقدیر و هدایايي به همراه تندیس جشنواره اهدا شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان؛ زاهدی استاندار كردستان در نخستين جشنواره ايده هاي برتر استان كردستان گفت: اعتياد نه جرم است و نه ‏بيماري بلكه آسيب اجتماعي است كه همه آحاد جامعه را درگير خود مي‌كند. پس ضروري است كه ‏جامعه را نسبت به اين آسيب حساس كنيم و همه مردم بايد احساس مسئوليت كنند. ‏

وي خاطر نشان کرد: در این جشنواره که عنوان ایده‌های برتر در حوزه پیشگیری را دارد باید پیشگیری و درمان را در ایده‌ها ‏مورد توجه قرار داد.

استاندار در ادامه عرضه و تقاضا را دو مسئله قابل توجه در بحث مواد مخدر عنوان کرد و گفت: در قاچاق کالا اگر تقاضا نباشد عرضه کم ‏می‌شود اما در اعتیاد به اندازه‌ای سوددهی بالاست که عرضه متقاضی می‌سازد.

زاهدی افزود: در جامعه‌ای که آمار بیکاری بالاست و درآمد پایین است، ‏نشاط کم است و این به عنوان یک مسئله اساسی باید مورد توجه قرار بگیرد، اما در بسیاری از حوزه‌ها ‏اين ظرفيت وجود دارد که با کمترین هزینه‌ مي‌توان فضای شادی را برای مردم فراهم کرد که متاسفانه در این زمینه ‏اقدامی صورت نمی‌گیرد.

گفتني است؛ براساس رای هیات داوران مختار احمدپور از سنندج با ایده ایجاد موزه دائمی نتایج و تبعات اعتیاد، زانا زند کریمی با ایده تولید شخصیت های کارتونی و بازی‌های رایانه و عبید رستمی با ایده عنوان سایکو درام هر سه از سنندج به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

همچنین رتبه‌های چهارم، پنجم و ششم این جشنواره به ترتیب به مصطفی توفیقی با ایده پیشنهاد ترویج نماد روبان اعتیاد در کنار روبان‌های نمادین دیگر از قروه، پویان هدایت مظهری با ایده مسابقه فیلم کوتاه و تیزرهای تبلیغاتی از سنندج و شاهو حبیبی با ایده آموزش مسائل جنسی جهت پیشگیری از اعتیاد از سنندج رسید.

امید معینی از سنندج با ایده ایجاد دپارتمان اعتياد کردستان با رویکرد بومی سازی پیشگیری، محمد حبیبی از ديواندره با ایده کارآفرینی مدیریت شده در درمان اعتیاد و اصغر افتخاری از هریس با ایده طرح نصب تابلوهایی در مورد مبارزه با مواد مخدرنیز موفق به کسب عناوین هفتم تا نهم این جشنواره شدند.

همچنین کامران بهرامی از تهران نیز با ایده مکانیزم های برنامه ریزی مشارکتی و همکاری بین سازمان های مرتبط و غیرمرتبط در کاهش اعتیاد و و شیرزاد خوانچه سپهر از سنندج با ایده بازمهندسی ساختار شورای هماهنگی مبارزه با مخدربا توجه به خصوصيات منطقه‌اي موفق به کسب رتبه دهم و یازدهم این جشنواره شدند.

رتبه‌های دوازدهم تا چهاردهم این جشنواره نیز به محسن باقری از قروه با ایده اجباری نمودن گذراندن دوره های پیشگیری از اعتیاد، فریبا آذر شهرکی از مشهد، با ایده ایجاد و اختصاص پارک های آموزشی مبارزه با مواد مخدر و سروش عبدیان از پاوه با ایده اجرای طرح مشاوره خانواده همانند پزشک خانواده رسید.

محمد کرم بیگی از سنندج با ایده تاثیر مذهب و معنویت در کاهش مصرف مواد مخدر رتبه پانزدهم و حسن پور محمد از زنجان با ایده آموزش اجباری پیشگیری از اعتیاد برای کارکنان وکارمندان وخانواده های آنها رتبه شانزدهم را به خود اختصاص دادند.

مجید آوج از سنندج با عنوان مرکز رشد و توانمندسازی اعتیار و بهبود یافتگان، الهام مدرسی از سنندج با ایده آگاه و آشناکردن دانش آموزان با انواع مواد مخدر از طریق معلمان، جمال طالبی از سنندج با طرح بیمه معتادان و فرهاد سلیمانی از پاوه با ایده برگزاری کارگاه های خانواده درمانی به ترتیب رتبه های ۱۷ تا ۲۰ این جشنواره را کسب کردند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان۹۳٫۱۰٫۱۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14371

برچسب ها