• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
کل پست ها: 74909اخبار امروز : 12
10

گردش مالی تولید و مصرف مواد مخدر در جهان ۸۵ میلیارد دلار است

  • کد خبر : 14365
  • ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۷:۲۷

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قاچاقچیان مواد مخدر سالانه از محل تولید و فروش انواع مخدرهای سنتی و صنعتی ۸۵ میلیارد دلار درآمد کسب می کنند. علیرضا جزینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سهم سوداگران مرگ در ایران از قبل تولید و فروش مواد مخدر […]

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قاچاقچیان مواد مخدر سالانه از محل تولید و فروش انواع مخدرهای سنتی و صنعتی ۸۵ میلیارد دلار درآمد کسب می کنند.

علیرضا جزینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سهم سوداگران مرگ در ایران از قبل تولید و فروش مواد مخدر برابر آخرین ارزیابی های صورت گرفته سه میلیارد دلار در سال است.

وی با بیان این که بر اساس تحقیقات انجام شده ضرر ناشی از عرضه این مواد در کشور برابر با ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است، یادآور شد: سن اعتیاد در کشور اکنون به طور میانگین به ۱۵ سال کاهش یافته است.

جزینی از جمع آوری بیش از ۲۰ هزار معتاد کارتن خواب از ابتدای امسال در کشور خبر داد و در خصوص بیشترین مخدرهای مصرفی در کشور اظهار کرد: تریاک، هرویین، حشیش، مرفین و شیشه به ترتیب بیشترین حجم مصرف مخدرهای سنتی و صنعتی کشور را تشکیل می دهد.

وی با تایید این موضوع که ۲۶ درصد معتادان کشور شیشه مصرف می کنند، اضافه کرد: ماده اولیه این مخدر صنعتی از خارج وارد کشور می شود ولی در آشپزخانه های زیرزمینی، به این ماده خطرناک تبدیل و روانه بازار مصرف می شود.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تعداد معتادان کشور را یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفر اعلام کرد که ۱۰ درصد افراد مبتلا به این بلای خانمان سوز را زنان تشکیل می دهند.

منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۱۰٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14365

برچسب ها