رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ مرکز سرپایی و تیم مداخلهکننده در زمینهٔ کاهش اعتیاد در کشور فعالیت میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مجید رضازاده در نشست خبری طرح «کارزار رسانهای پیشگیری از مصرف شیشه» که بعد از ظهر امروز در سالن جلسات اداره کل بهزیستی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: اجرای اینگونه برنامهها موجب ارتقای آگاهی در جامعه شده و بهزودی شاهد ریشهکن شدن اعتیاد به ماده مخدر شیشه در کشور خواهیم بود.
وی رسالت رسانههای ارتباط جمعی را آگاهیبخشی به اقشار گوناگون جامعه ذکر کرد و گفت: در اجرای این طرح رسانهها نقش مهم و تاثیرگذاری در بیداری افکار عمومی جامعه دارند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی ادامه داد: رسانهها با ایجاد حساسیت در این ارتباط باید شرایط را برای انجام مداخله مددکاران اجتماعی فراهم کنند.
وی اضافه کرد: در کنار رسانهها و سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش نیز نقش مهمی در فرهنگسازی و تربیت نسل آینده دارد و این نسل باید بهخوبی توانایی حل مسائل را داشته باشد.
رضازاده تاکید کرد: باید در راستای ترک اعتیاد در جامعه به ویژه اعتیاد شیشه، سرمایههای اجتماعی را تقویت کرد که از جمله این سرمایهها هویت خانوادهای، محلهای و منطقهای است که باید به مسیری هدایت شود تا افزایش اعتماد عمومی را در جامعه به دنبال داشته باشد.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور برخی از فعالیتهای بهزیستی که برای کاهش آسیبهای اجتماعی صورت میگیرد را مورد توجه قرار داد و گفت: با اجباری شدن کلاسهای آموزش قبل از ازدواج که به صورت رایگان از سوی رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی در حال انجام است، شاهد کاهش آسیبهای طلاق هستیم.
رضازاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار مراکز آماده خدمت به معتادان کشور بیان کرد: ۲ هزار و ۳۰۰ مرکز سرپایی و تیم مداخلهکننده در زمینهٔ کاهش اعتیاد در کشور فعالیت میکنند که از این شمار ۵۰۰ مرکز اقامتی کوتاهمدت و ۸۰۰ مرکز اقامتی میانمدت است.