برترین های جشنواره ملی ایده های برتر در حوزه کنترل و کاهش مواد مخدر روز دوشنبه با حضور مسوولان استانی و کشوری در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این جشنواره از هزار و ۸۵۰ اثری که به مرحله داوری راه یافتتند ۱۰ اثر به عنوان برگزیده انتخاب و به دارندگان آنها لوح تقدیر و هدایا به همراه تندیس جشنواره اهدا شد و از دارندگان ۱۰ اثر دیگر هم با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.
براساس رای هیات داوران مختار احمدپور از سنندج با ایده ایجاد موزه دائمی نتایج و تبعات اعتیاد، زانا زندکریمی با ایده تولید شخصیت های کارتونی و بازی های رایانه و عبید رستمی با ایده عنوان سایکو درام هر سه از سنندج به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
همچنین رتبه های چهارم، پنجم و ششم این جشنواره به ترتیب به مصطفی توفیقی با ایده پیشنهاد ترویج نماد روبان اعتیاد در کنار روبان های نمادین دیگر از قروه، پویان هدایت مظهری با ایده مسابقه فیلم کوتا و تیزرهای تبلیغاتی از سنندج و شاهو حبیبی با ایده آموزش مسائل جنسی جهت پیشگیری از اعتیاد از سنندج رسید.
امید معینی از سنندج با ایده ایجاد دپارتمان کردستان با رویکرد بومی سازی پیشگیری، محمد حبیبی از سنندج با ایده کارآفرینی مدیریت شده در درمان اعتیاد، اصغر افتخاری از هریس با ایده طرح نصب تابلوهایی در مورد مبارزه با مواد مخدرنیز موفق به کسب عناوین هفتم تا نهم این جشنواره شدند.
همچنین کامران بهرامی از تهران نیز با ایده مکانیزم های برنامه ریزی مشارکتی و همکاری بین سازمان های مرتبط و غیرمرتبط در کاهش اعتیاد و شیرزاد خوانچه سپهر از سنندج با ایده بازمهندسی ساختار شورای هماهنگی مبارزه با مخدر موفق به کسب رتبه دهم و یازدهم این جشنواره شدند.
رتبه های دوازدهم تا چهاردهم این جشنواره نیز به محسن باقری از قروه با ایده اجباری نمودن گذراندن دوره های پیشگیری از اعتیاد، فریبا آذر شهرکی از مشهد، با ایده ایجاد و اختصاص پارک های آموزشی مبارزه با مواد مخدر و سروش عبدیان از پاوه با ایده اجرای طرح مشاوره خانواده همانند پزشک خانواده رسید.
محمد کرم بیگی از سنندج با ایده تاثیر مذهب و معنویت در کاهش مصرف مواد مخدر رتبه پانزدهم وحسن پور محمد از زنجان با ایده آموزش اجباری پیشگیری از اعتیاد برای کارکنان وکارمندان وخانواده های آنها رتبه شانزدهم را به خود اختصاص دادند.
مجید آوج از سنندج با عنوان مرکز رشد و توانمندسازی اعتیار و بهبود یافتگان، الهام مدرسی از سنندج با ایده آگاه و آشناکردن دانش آموزان با انواع مواد مخدر از طریق معلمان، جمال طالبی از سنندج با طرح بیمه معتادان و فرهاد سلیمانی از پاوه با ایده برگزاری کارگاه های خانواده درمانی به ترتیب رتبه های ۱۷ تا ۲۰ این جشنواره را کسب کردند.