• امروز : چهارشنبه - ۱۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - محرم - 1447
  • برابر با : Wednesday - 2 July - 2025
کل پست ها: 74000اخبار امروز : 0
6

سند راهبردی مبارزه با موادمخدر در سیستان و بلوچستان تدوین می‌شود

  • کد خبر : 14251
  • ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۵:۲۱

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان از تدوین سند راهبردی پنج ساله مبارزه با موادمخدر در سیستان و بلوچستان خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمدهادی مرعشی در اتاق فکر پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی موادمخدر در سیستان و بلوچستان، اتاق فکر […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان از تدوین سند راهبردی پنج ساله مبارزه با موادمخدر در سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمدهادی مرعشی در اتاق فکر پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی موادمخدر در سیستان و بلوچستان، اتاق فکر را یکی از بهترین جلسات برای تصمیم‌سازی عنوان کرد و گفت: اتاق فکر فرصت مناسبی است که با صاحب‌نظران مباحث و موضوعات مختلف مورد بحث قرار گیرد و نظرات کارشناسی مطرح شود.

وی در ادامه وجود آمارهای مربوط به حوزه موادمخدر را نشان از آسیب‌های جدی در جامعه و عدم پویایی در مسیر مبارزه و پیشگیری دانست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۱۷۰ کشور در جهان با موضوع موادمخدر درگیر هستند و تعداد معتادین در کشور ما نیز حدود ۲ میلیون نفر است که از این تعداد ۱۳۲ هزار نفر مربوط به استان سیستان و بلوچستان است.

وی عنوان کرد: تجارت موادمخدر در جهان بعد از تجارت سلاح و نفت سومین رتبه را دارد و آمارها نشان می‌دهد که ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد دلار تجارت غیرقانونی موادمخدر وجود دارد که این ارقام نشان می‌دهد که ما در مقابل هجمه وسیع و دشمنی بزرگ قرار داریم.

مرعشی گفت: بر اساس نظرسنجی‌ها ۸۵ درصد مردم ایران بعد از فقر و بیکاری، پدیده اعتیاد را به عنوان سومین شوک مطرح کرده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان چهارمین عامل مرگ را در کشور بحث موادمخدر عنوان کرد که بعد از تصادفات، بیماری‌های قلبی و سوختگی‌ها چهارمین عامل مرگ و میر در کشور است.

وی خاطرنشان کرد: تنظیم سند راهبردی مبارزه با موادمخدر در استان را در دستور کار قرار داریم که این سند باید برای پنج سال آینده و در قالب سند توسعه ششم گنجانده شود و به همین منظور با برنامه‎ریزان برای تدوین این سند هماهنگی لازم انجام شده است.

این مسئول اظهار امیدواری کرد که مباحث و ایده‌های مطرح شده در جلسات اتاق فکر به طرح و برنامه تبدیل شوند و برای کاهش آسیب‌های اجتماعی موادمخدر موثر باشند.

وی تصریح کرد: در حوزه درمان معتادین با مراکزی که در سطح استان راه‌اندازی شده و در آینده نزدیک هم راه‎اندازی خواهد شد زنجیره کاملی را در مقاطع مختلف سنی داریم اما در حوزه پیشگیری نیازمند برنامه و طرح‌های جدید هستیم.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۱۰٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14251

برچسب ها