• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

لزوم توجه به حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان (۲)

  • کد خبر : 14243
  • ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹

دبير شوراي هماهنگي با مواد مخدر استان مركزي بر توجه به حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان تاكيد كرد و گفت: در جامعه‌اي كه تقاضايي براي مواد مخدر وجود نداشته باشد، از ميزان عرضه مواد مخدر هم كاسته مي‌شود.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ محمد زيدوند در جلسات شوراهاي […]

دبير شوراي هماهنگي با مواد مخدر استان مركزي بر توجه به حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان تاكيد كرد و گفت: در جامعه‌اي كه تقاضايي براي مواد مخدر وجود نداشته باشد، از ميزان عرضه مواد مخدر هم كاسته مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ محمد زيدوند در جلسات شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌هاي محلات، خنداب و فراهان با بيان اينكه امروز استكبار جهاني به بهانه مبارزه با تروريسم در عرصه قاچاق مواد مخدر فعال است گفت: امروزه از زمان ورود ناتو به افغانستان ميزان توليد ترياك به بيش از ۷۵۰۰ تن رسيده است و رشدي بالغ بر ۱۰۳۱ درصد داشته است. با اين حال فقط نيروي انتظامي مسوول مبارزه با مواد مخدر نيست و همه دستگاه‌ها در اين حوزه ماموريت و شرح وظايفي براساس قانون دارند.

دبير شوراي هماهنگي استان با بيان اين كه نوك پيكان مبارزه با مواد مخدر در حوزه پيشگيري است، افزود: هر چقدر بتوانيم در عرصه كاهش تقاضاي اوليه موفق عمل كنيم، خواهيم توانست در عرصه كاهش تقاضاي ثانويه موفق و از فشار آن بكاهيم و در صورت موفقيت در اين دو عرصه كمترين چالش را در حوزه مقابله با عرضه خواهيم داشت چرا كه وقتي در جامعه‌اي تقاضايي براي مواد مخدر وجود نداشته باشد به طور معمول از ميزان عرضه مواد مخدر نيز كاسته خواهد شد.

زيدوند با تشريح ساختار دبيرخانه شورا اظهار داشت: وظيفه هدايت، راهبري و نظارت بر برنامه‌ها و فعاليت‌هاي مبارزه با مواد مخدر بر عهده دبيرخانه شورا در سطح استان است كه همين وظيفه را فرمانداران شهرستان‌ها به‌عنوان روساي شوراي هماهنگي بر عهده دارند.

وي با بيان اينكه صيانت از معتادين، اشتغال‌زايي براي معتادين بهبوديافته و اجتماعي‌سازي فرايند مبارزه با ماد مخدر از مهمترين اولويت‌هاي ستاد است، افزود: هدف از اجتماعي‌سازي مبارزه با مواد مخدر افزايش سرمايه اجتماعي، افزايش احساس مسئوليت‌پذيري مردم و مشاركت مردم در عرصه‌هاي مختلف است.

دبير شوراي هماهنگي استان با پر اهميت دانستن جايگاه تشكل‌هاي غير دولتي و به خصوص خيرين در اين عرصه اضافه كرد: تمامي دستگاه‌ها بايد از پتانسيل اين بخش‌ها استفاده كنند تا بتوانيم در برابر سيستم اعتياد مبارزه كنيم.

زيدوند با بيان اينكه اشتغال‌زايي معتادين بهبوديافته از مهمترين برنامه‌هاي استان و شهرستان‌ها به خصوص دستگاه‌هايي نظير بهزيستي، دانشگاه علوم پزشكي و تعاون، كار و رفاه اجتماعي است، گفت: اشتغال معتادين به معناي اجراي پيشگيري سطح دوم در سطح جامعه است كه اگر به درستي محقق شود نه تنها زمينه بازگشت معتادين به عرصه خانواده و جامعه فراهم نمي‌شود بلكه از بروز ساير آسيب‌هاي اجتماعي براي خانواده وي جلوگيري مي‌شود.

وي با بيان اهميت پيشگيري از گرايش جوانان به شيشه اظهار داشت: امروز مصرف شيشه فقط عوارض فردي را به دنبال ندارد بلكه آسيب‌هاي اجتماعي اقتصادي، امنيتي را براي جامعه در پي دارد از اين رو به منظور كاهش گرايش جوانان به خصوص بانوان به شيشه و مبارزه با تبليغات كاذب مافياي مواد مخدر طرح كارزار رسانه‌اي شيشه با محوريت بهزيستي در ۲۰ الي ۲۷ ديماه در سطح استان اجرايي مي‌شود كه تمامي دستگاه‌ها موظف به همكاري و اجراي تعهدات خود در راستاي تحقق برنامه‌هاي كارزار رسانه‌اي پيشگيري از شيشه مي‌باشند.

زيدوند با بيان اين كه در سطح استان دبيرخانه شورا و در سطح شهرستان‌ها فرمانداري‌ها به عنوان ناظر بر حسن اجراي ماموريت‌هاي دستگاه ها در كارزار مي باشند، اظهار اميدواري كرد كه با اجراي صحيح اين طرح ميزان گرايش جوانان به شيشه كاهش يابد.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۱۰٫۱۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14243

برچسب ها