دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی از فعالیت ۷۰۰ مرکز ترک اعتیاد در استان خبر داد و گفت: بیمه درمان اعتیاد در خراسان رضوی راهاندازی میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ماشاالله صادقی ظهر امروز در حاشیه برگزاری دومین همایش استانی بررسی آسیبهای شایع در خراسان رضوی در جمع خبرنگاران از وجود ۱۳۰ هزار معتاد در استان خراسان رضوی خبر داد و اظهار کرد: ۸۰ درصد معتادان در مشهد و ۲۰ درصد دیگر در سایر شهرستانهای استان زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه ۷۰۰ مرکز ترک اعتیاد در خراسان رضوی وجود دارد، بیان کرد: حدود ۸۵ درصد این مراکز در شهر مشهد است که کار درمان معتادان را انجام میدهد.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با بیان اینکه در شهرستانهای استان کارتنخواب وجود ندارد، اضافه کرد: حدود ۳ تا ۴ هزار نفر از معتادان که از شهرستان به مشهد میآیند اطراف حرم مطهر رضوی تکدیگری میکنند.
صادقی عنوان کرد: دو مرکز در مشهد برای معتادان وجود دارد که یکی از مراکز بعد از تهران بزرگترین مرکز است و ظرفیتشان ۳۰۰ نفر برای مردان و ۱۰۰ نفر برای زنان در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه معتادان در این مراکز ظرف مدت یک تا ۳ ماه به صورت کامل بهبود مییابند، خاطرنشان کرد: مشکل اصلی بیکاری این افراد پس از خروج از مراکز است.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی به همکاری ۱۲ سازمان و نهاد برای مرحله پس از بهبود تأکید کرد و گفت: فنیوحرفهای باید در بحث مهارتآموزی و اشتغالزایی معتادان فعالیت کند اما متأسفانه تاکنون اقدام مؤثری صورت نگرفته است.
صادقی ادامه داد: بهزیستی تاکنون میلیاردها تومان وام خوداشتغالی به بهبودیافتگان داده است و بسیاری از آنها به کانون خانواده بازگشتهاند.
وی در ارتباط با کمپهای غیرمجاز، عنوان کرد: تعداد کمپهای غیر مجاز قبلا در مشهد غوغا میکرد اما امروز این آمار بسیار کاهش یافته است.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با بیان اینکه هزینه درمان و ترک اعتیاد بیشتر از هزینه مصرف مواد مخدر است، یادآور شد: برای حل این معضل نیز بیمه درمان اعتیاد را در نظر گرفته و در حال راهاندازی آن هستیم.