دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان كرمان از خيرين استان خواست تا در حوزه اشغالزايي زنان آسيبديده از اعتياد مشاركت كنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان؛ حسين چناریان در نشست مسئولین استانی با خیرین سراسر استان در خصوص معضل اعتیاد موادمخدر گفت: معضل مواد مخدر در ایران و استان کرمان یک آسیب اجتماعی است که بایستی با همکاری خود مردم و استفاده از تمامی ظرفیتها بویژه خیرین استان با توجه به مقبولیت آنها هدایت و کنترل شود. امروزه بایستی طوری در استان موضوع نظارت شود که خود مردم حافظ فرزندان در برابر این آسیب باشند.
وي اظهار داشت: اکثر معتادین زن بدلیل فقر و نداشتن شغل و بی خانمان بودن دامن به بعضی از آسیبهای اجتماعی زده و به سوی اعتیاد کشیده شدهاند که میشود با حتي حمایت اندك آنها را از آسیب اجتماعی اجتماعی و اعتیاد نجات بدهیم که این خود همت خیرین را در این زمینه میطلبد.
چناريان یکی از اولویت جدی جامعه، کمک خیرین به فرزندان و زنان آسیب دیده عنوان كرد و از خیرین خواست که با استفاده از امکانات موجود و ساماندهی اینگونه افراد آسیبدیده عملاً وارد عرصه شده و هر چه سریعتر عمل و جایی جهت اشتغال زنان آسیب دیده ایجاد كنند.
دکتر دریجانی معاون پیشگیری بهزیستی استان موضوع عوض کردن تفکر در مردم و دید آنان به معتادین و اعتیاد را بسیار سخت دانست و اطلاع رسانی و آگاه سازی دراین زمینه را نیز تاثیر گذار دانست.
بنی واهب مسئول خانه خیرین استان کرمان تغییر نگاه خیرین درخصوص آسیب های اجتماعی را ضرورت دانست و پیشنهاد کرد: در زمینه آگاهسازی مردم جلسهای در اوقاف با حضور مسئولین اوقاف صورت پذیرد تا بتوان از این طریق خیرین و کسانی که در زمینه وقف اموال خود پیش قدم هستند را مطلع كرد و جهت اجتماعی کردن معضل اعتیاد، ورود به آموزش و پرورش و مدارس و آگاه سازی معلمان ، مربیان و دانش آموزان را بسیار مفید دانست.
حسینی مدیر کل امور زنان استان گفت: دغدغههای زیادی در زنان وجود دارد اگر آسیبهای زنان کاهش پیدا نکند این آسیبها مضاعف خواهند شد که میتواند در هر زمان خانواده و فرزندان ما را نیز تهدید نماید.
وی بحث اشتغالزایی زنان را مطرح و افزود: ریشه تمام آسیبها بیکاری میباشد.
حسینی افزود: بایستی مناطق آسیبدیده را شناسایی و برای هر کدام از این مناطق یک خانه محلات تشکیل و در زمینههای مختلف اعم از بحث مصرف دارو، پزشکی، سلامت ویژه دیده شود و تشکلهایی بین آنها تشکیل و توانمندیها مدیریت شوند.
در پایان این جلسه مقرر شد؛ خیرین بنام شناسایی و پوشهای که در آن وضعیت استان یا شهرستان از مصرف مواد مخدر و زنان آسیب دیده و در معرض آسیب تهیه و در اختیار آنان گذاشته شود تا بتوان از این طریق نسبت به بالا بردن سطح آگاهی خیرین گام موثری برداشته شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان۹۳٫۱۰٫۰۸