• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 8
7

مواد مخدر تهدیدی پایدار برای سلامت جامعه است

  • کد خبر : 14075
  • ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۴:۱۶

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مواد مخدر با توجه به سود هنگفتی که برای مافیا دارد ریشه‌کنی آن بسیار سخت بوده و یک تهدید پایدار برای جامعه و سلامت انسان‌ها به حساب می‌آید. به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اوسط هاشمی امشب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در […]

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مواد مخدر با توجه به سود هنگفتی که برای مافیا دارد ریشه‌کنی آن بسیار سخت بوده و یک تهدید پایدار برای جامعه و سلامت انسان‌ها به حساب می‌آید.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، علی اوسط هاشمی امشب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در استانداری اظهار کرد: ‌تلاش برای نجات افراد معتاد به ویژه معتادان خردسال، بخشیدن زندگی دوباره به آنها است که نشان از تکریم حقوق شهروندی دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: ایجاد روحیه امید در وجود افراد در معرض آسیب قرار گرفته کار بسیار ارزشمندی است که جای قدردانی از مسئولان متولی این موضوع دارد.

این مسئول با بیان اینکه ریشه‌کنی مواد مخدر و اعتیاد کار بسیار سختی است، ادامه داد: مواد مخدر با توجه به سود هنگفتی که برای مافیا دارد ریشه‌کنی آن بسیار سخت بوده و یک تهدید پایدار برای جامعه و سلامت انسان‌ها به حساب می‌آید.

وی گفت: وظیفه ما مبارزه با یک تهدیدی است که دیگر جنسیت نمی‌شناسد و زن و مرد، دختر و پسر، کودک و بزرگ‌سال در آتش این مواد افیونی می‌سوزند.

هاشمی بیان کرد: روسای کمیته‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر را به استان دعوت کرده و اعضای کمیته‌های شورای مبارزه با مواد مخدر استان با آنها نشستی داشته باشند و از نظرات و پیشنهادات و راهکارهای آنها استفاده کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان نقش نهادهای اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی را در پیشگیری از اعتیاد موثر دانست.

این مسئول با اشاره به اینکه روحانیون، معتمدین و علما نیز نقش موثری در پیشگیری از اعتیاد دارند، افزود: جلسات انجمن اولیا مربیان در مدارس، دانشگاه‌ها و مجتمع‌های آموزشی که تعداد نوجوانان و جوانان در آنها زیاد هستند ظرفیت بسیار خوبی برای انجام اقدامات فرهنگی مبارزه با مواد مخدر است و فرصتی است تا با کمک خود این اقشار نسبت به فعالیت‌های پیشگیرانه اقدام کنیم.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ۵۰ درصد از درآمدهای حاصل از اقدامات مبارزه با مواد مخدر را در سیستان و بلوچستان و برای اقدامات پیشگیرانه صرف کنیم.

هاشمی با بیان اینکه باید از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد نیز برای کارهای پیگیرانه در بحث اعتیاد استفاده کنیم، افزود: فرمانداران باید در حوزه خود تمام این اقدامات را بررسی و اجرایی کنند.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۱۰٫۰۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=14075

برچسب ها